SHARE

Amintirile de la nuntă sunt mai mult decât importante și clar nu trebuie lăsate în seama oricărui amator. Pe piața acestor servicii video nuntă București au început să apară foarte mulți concurenți iar această realitate are și avantaje, de exemplu atunci când există concurență mare, raportul calitate-preț este unul mult mai bun pentru clientul final. Ideea e că tot pe această piață a celor care se ocupă cu filmare nuntă București, au început să-și facă apariția și amatorii. E chiar simplu în ziua de azi să te dai videograf nuntă. Tot ce trebuie să faci este să investești niște bani în aparatură foto-video de ultimă generație, să-ți faci puțină publicitate și să știi să vorbești cu oamenii, să reușești să-i convingi poate și cu un preț mult sub cel al pieței. Realitatea însă, a demonstrat de-a lungul timpului, faptul că un amator care este sinonim cu rabatul la calitate, nu are cum să concureze cu un videograf nuntă cu adevărat profesionist.

Experiența – atributul principal al unui videograf nuntă cu adevărat priceput

Din punctul meu de vedere, un videograf nuntă ca să poată accede în sfera adevăraților profesioniști, trebuie să aibă nu doar viziune, nu doar aparatură de ultimă generație, trebuie să aibă și experiență. Această experiență pe care un videograf nuntă o dobândește de-a lungul timpului nu se rezumă doar la cadre mai bune sau la filme capabile să transmită mai multă emoție, se rezumă și la modul de lucru cu clientul, la dezvoltarea capacității de a înțelege rapid și corect care sunt gusturile acestuia. E destul de dificil să lucrezi cu oamenii iar această capacitate de a duce în prim plan un rezultat mulțumitor se capătă în timp. Amatorii nu prea reușesc să ofere din prima un film foarte bun, sau începătorii.

În seama cui lăsăm filmul nunții? Cum alegem un videograf nuntă cu adevărat profesionist?

Ca și exemplu o să dăm pe DH Filmmaker. Discutăm despre un videograf nuntă profesionist care are peste 10 ani experiență în acest domeniu. După cum spuneam mai sus, experiența pe care un videograf o are este crucială, duce întotdeauna la rezultate cât mai bune pentru client.

DH Filmmaker și-a dedicat întreaga viață filmului de nuntă, nu discutăm despre un ciubucar amator care pentru un ban în plus, mai merge în weekend cu filmări pe la nunți.

Acesta este unul dintre cele mai importante aspecte care ne ajută să ne dăm seama dacă avem de-a face cu un amator sau cu un profesionist. Un videograf nuntă profesionist se presupune a fi un individ foarte dedicat lumii filmului de nuntă și care din așa ceva trăiește.

Videograful de nuntă se alege și în funcție de portofoliul de lucrări. DH Filmmaker are un portofoliu foarte bine pus la punct, disponibil la adresa filmarefotografii.ro/filmare-nunta, pe care-l puteți accesa în cazul în care sunteți în căutarea unui astfel de serviciu și puteți vedea dacă vi se potrivește stilul său.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

1 COMMENT

  1. Super articol. Chiar aveam nevoie de aceste informatii. Si da, videoclipul este foarte frumos.
    Succes in continuare!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here