Home Casă și Grădină Oțetul – 3 întrebuințări pentru casa ta, nu doar pentru bucătărie

Oțetul – 3 întrebuințări pentru casa ta, nu doar pentru bucătărie

226
0
Oțetul

Oțetul este foarte bun la casa omului, nu doar în mâncare. În cele ce urmează vom face o listă cu aceste întrebuințări ale oțetului în întreaga noastră locuință, nu doar în cadrul salatelor.

Oțetul – 3 întrebuințări pentru casa ta, nu doar pentru bucătărie

  • Poți curăța tastatura de la laptop/pc sau mouse-ul – oțetul curăță foarte bine electronicele, dar înainte de toate să te apuci, asigură-te că acestea sunt scoase din priză iar soluția ta de oțet este diluată 50% cu apă. Deci trebuie să fie jumătate oțet jumătate apă.
  • Poți scoate pasta de pix – dacă v-ați pus vreodată întrebarea cu ce anume se pot scoate urmele de pastă de pix de pe haine, cu oțet trebuie să știți că funcționează. Tot ce trebuie să faci este să freci urmele de pix cu un burete îmbibat în oțet sau cu o cârpă îmbibată în oțet.
  • Poți curăța jaluzelele – nu contează că sunt din plastic sau din aluminiu, oțetul le va curăța foarte bine fără să le deterioreze. Amestecă o soluție compusă din jumătate apă jumătate oțet și apoi cu o cârpă din bumbac, șterge jaluzelele până arată ca noi.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here