Home Diverse Bijuteriile de calitate – semnul femeilor cu adevărat puternice

Bijuteriile de calitate – semnul femeilor cu adevărat puternice

226
0
SHARE
Bijuteriile

Femeia în ziua de azi este mai mult decât independentă. Se duce la studii, are un serviciu bine plătit și de multe ori cu funcție de conducere. Femeia modernă nu mai are nevoie de protecția bărbatului sau mai bine zis, nu mai are nevoie de bărbat pentru a-și face un viitor. În trecut, femeia avea sarcini în societate destul de simple: să devină soție, apoi mamă. Și cam atât. Aici se oprea utilitatea femeii. Din fericire în ultimii ani egalitatea între sexe a început să prindă contur iar femeia a devenit mult mai independentă.

Asta se întâmplă în lumea citadină, lumea satului din România mai trebuie să evolueze din păcate, acolo femeia încă are un rol bine stabilit din moși strămoși, rol de care încă nu a putut să scape în totalitate. În lumea satului, femeia încă este inferioară bărbatului, încă este maltratată și bătută, încă este lăsată acasă să aibă grijă de copii, din păcate în aceste zone încă se trăiește într-un primitivism ieșit din comun, care pare că s-a încăpățânat să nu ne mai părăsească niciodată. Dar cine știe, poate cândva…

O femeie cu adevărat puternică este în primul rând o femeie foarte educată

O femeie independentă este o femeie puternică în același timp. Ea investește în propria educație și este foarte atentă la carieră. Ea știe că o carieră o va ajuta foarte mult pe viitor, îi va asigura și mai multă independență și o viață din care să nu-i lipsească absolut nimic. Chiar dacă se mărită, femeia modernă își continuă cariera.

Dacă în trecut ea devenea femeie casnică, ce se ocupa cu curățenia prin casă sau cu crescutul copiilor, astăzi ea se îngrijește de viitor. De fapt, dacă stăm să analizăm puțin, cele mai de succes cupluri sunt acelea care deși formează o familie, cu copii și tot ce trebuie, nu renunță la joburi, nu renunță la evoluția pe care o au în carieră.

Se angajează bonă pentru copil dacă este nevoie pentru că deși este un sacrificiu financiar destul de mare, evoluția la locul de muncă percepută în acest timp va permite mai târziu accesul la niște venituri salariale mult mai mari, capabile să ajute și mai mult familia.

Bijuteriile de calitate au devenit simbolul femeilor cu adevărat puternice

Femeia independentă, modernă, nu mai are nevoie nici de cadouri. Își permite să-și cumpere singură chiar și cercei diamante. Având un loc de muncă stabil și destul de bine plătit, își permite să se răsfețe din când în când cu bijuterii de calitate.

De fapt, aceste bijuterii sunt simbolul femeilor cu adevărat puternice, independente, care au muncit pentru a ajunge în punctul actual și care știu foarte bine ce anume doresc de la viață. Hotărârea femeii independente este de neclintit și acest lucru este oarecum benefic pentru că femeia modernă reușește să întemeieze o familie care se bazează pe alte principii, moderne, departe de cele clasice. Familia din care femeia modernă și independentă face parte este una care evoluează constant și care aduce de-a lungul timpului mai multă plusvaloare societății, comunității locale din care face parte.

Discutăm despre o generație cu totul nouă de femei care știu ce vor de la viață și care sunt de neclintit în momentul în care-și fac un plan. Se țin de el orice ar fi.

Și femeia independentă nu s-a răcit, nu a căpătat o duritate aparte în esența ei chiar dacă pare învăluită de o alură bărbătească. Atitudinea ei a suferit o modificare necesară astfel încât să poată să facă față unei lumi, unei societăți dure și plină de necazuri, plină de răutate și prostie. Feminitatea ei stă ascunsă bine și la ea se poate ajunge cu o singură condiție: să fii pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește planurile de viitor.

Acolo unde există planuri comune și compatibilitate de personalitate, cu siguranță există viitor. Și chiar dacă această descriere, această caracterizare a femeii moderne pare una destul de pompoasă care atribuie multă importanță, este o caracterizare cât se poate de serioasă și de reală.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here