Home Diverse Tabla magnetică – un tool perfect pentru o mai bună organizare

Tabla magnetică – un tool perfect pentru o mai bună organizare

247
0
Tabla magnetică

Organizarea – veșnica problemă a multora dintre noi. Și cu toate că avem astăzi la dispoziție agende electronice în telefoane sau pe calculatoare/laptopuri/tablete, mulți nu reușim să optimizăm cele doar 24 de ore ale zilei, tot nu apucăm să terminăm toate task-urile pe care ni le propunem.

O tablă magnetică poate să rezolve această problemă, mai ales dacă este special proiectată sub formă de planner. Un astfel de planner magnetic ne poate ajuta să ne ținem un pic mai bine de cele propuse, este asemenea unui orar pe care cei mici îl fac pentru la școală. Dacă pentru copii funcționează, trebuie să funcționeze și pentru noi, pentru cei mai în vârstă, pentru cei cu multă conștiință.

Acest planner magnetic nu zgârie suprafața la care aderă și este foarte indicat pentru a fi așezat pe frigider. Frigiderul este mereu la îndemână, umblăm la el de multe ori pe zi. E un loc de poziționare mult mai indicat față de o cameră în care suntem numai dimineața sau în care ajungem doar seara.

Acest planner magnetic vine la pachet cu burete, markere, magneți și poate fi repoziționat la infinit. Dimensiunile lui sunt 42 x 30 și sunt suficiente pentru o organizare superioară. Cu siguranță mulți dintre voi veți reuși să deveniți mai organizați cu ajutorul acestui planner magnetic.

Costurile nu sunt mari dacă puneți și această problemă. Undeva la 40 de lei nu este o sumă de speriat, cu atât mai mult cu cât rezolvă problema organizării. Prin intermediul său, nu veți mai uita niciodată evenimente importante din timpul săptămânii, ori sarcinile elementare pe care trebuie să le duceți la final. Am prezentat o metodă destul de simplă de organizare pentru cei care conștientizează că au o problemă și care doresc evident să își îmbunătățească capacitatea de a-și pune viața la punct.

Cei care din păcate nu vor putea să progreseze nici cu ajutorul unei table magnetice, n-aș vrea să spun că sunt o cauză pierdută, dar vor avea nevoie de o mentalitate nouă, de a învăța un nou mod de a-și organiza prioritățile în viață. Pentru nimeni nu e imposibil.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here