Home Casă și Grădină 4 pericole din casă pe care NU trebuie să le ignori

4 pericole din casă pe care NU trebuie să le ignori

202
0
pericole

Există mulți „dușmani ascunși” în locuințele noastre și din păcate, nu le dăm prea mare importanță decât atunci când observăm că apar problemele de sănătate. Haideți să trecem în revistă câteva dintre aceste pericole în ideea că pe viitor vom fi mai preventivi și nu le vom mai trata cu așa multă superioritate.

4 pericole din casă pe care NU trebuie să le ignori

  1. Puful – se adună în uscătorul de rufe sau în mașina de spălat cu uscător încorporat și devine periculos. La temperaturi înalte poate să ia foc. Curățați bine filtrele din aceste aparate,
  2. Luminile – atunci când pâlpâie este dovada clară că ceva nu este în regulă cu instalația electrică. Ori este suprasolicitată, ori are un scurt pe undeva, ori sunt probleme cu împământarea.
  3. Crăpăturile – cele mai periculoase sunt cele apărute la fundație, motivele pentru care acestea pot apărea sunt multe, de la terenul care se mișcă la meșterul nepriceput. Nu trebuie ignorate.
  4. Centrala – multă lume nu o consideră un pericol în cazul în care nu aud că e o problemă cu scurgerile de gaz. Trebuie verificată din când în când astfel încât să nu apară surprize.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here