În ultimii 10-15 ani, moda a suferit foarte multe mutații și din fericire, toate au adus un plus de pozitivitate. Dacă în trecut, caracterul principal al fenomenului fashion se baza pe ciclicitate, îl ultimii ani avem parte și de îmbunătățiri. Astfel, a apărut rochia de plajă. Discutăm astăzi despre un accesoriu vestimentar destul de des întâlnit pe litoralul românesc în ultimii 2-3 ani, discutăm despre o modă care a luat amploare și care s-a dezvoltat din ce în ce mai mult fără să facă prea multe „valuri”.

Prin ce iese în evidență o rochie de plajă? Atribute principale

O rochie de plajă este la bază un costum de baie. Reușește să combine în schimb eleganța unei rochii de seară cu lejeritatea unui costum de baie. Mulți dintre voi veți spune că aceste rochii de plajă sunt un fel de struțo-cămilă menite să împuște mai mulți iepuri dintr-un singur foc, însă dincolo de aceste aparențe, iese în evidență caracterul util al unui produs care a devenit tacit, la modă. Rochia de plajă vine de obicei în combinații de culori vesele, vii, pozitive, specifice verilor călduroase din România.

Așadar, o rochie de plajă se remarcă prin faptul că aduce în prim plan o punte de legătură între eleganță și lejeritate, comoditate, totul într-un stil pozitiv care îndrumă la și mai multă distracție. În ceea ce privește utilitatea acestui accesoriu vestimentar, cred că putem fi cu toții de acord asupra faptului că nopțile de vară din august de exemplu sunt destul de răcoroase. O rochie de plajă reușește să ofere un mic ajutor în acest sens, mai ales celor care obișnuiesc să petreacă pe plajă până în zori.

De unde putem cumpăra o rochie de plajă de calitate?

În acest moment, majoritatea magazinelor fashion care se respectă au adus rochii de plajă. Sunt la mare căutare nu doar de cei care se duc să-și petreacă concediul pe litoralul românesc, cât și de către doamnele și domnișoarele care se duc să se bucure de plajele internaționale. În România aceste rochii de plajă sunt mult mai ieftine comparativ cu magazinele din jurul celor mai celebre plaje din lume. Clessidra.Ro ar fi una dintre variante, unul dintre magazinele online care aduc rochii de plajă de calitate.

Acest aspect al calității trebuie scos în evidență din mai multe motive, luând în considerare faptul că mediul online e de-a dreptul sufocat de magazine online care vând haine. O rochie de plajă de calitate trebuie să te țină mai multe sezoane, nu doar o vară și acest lucru se va întâmpla doar dacă standardul de calitate este unul destul de înalt în ceea ce privește materialul de fabricație. Contează și modelul, contează și croiala, dar mai mult ca orice contează standardul de calitate al materialului.

Rămâne la aprecierea fiecăreia dintre voi de unde anume cumpărați rochii de plajă pentru sezonul estival 2019, important este să nu uităm de acest aspect al calității produselor. Internetul este vast, oferte sunt multe, însă cred că cea mai mare mulțumire o avem în momentul în care cumpărăm articole vestimentare de calitate, care să ne țină mai mult de un sezon și nu putem face acest lucru decât dacă ne asigurăm de faptul că magazinele din care cumpăram își respectă clienții și aduc marfă de calitate.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here