Cheltuim de obicei sume de bani considerabile pentru îngrijirea mașinii și investim și foarte mult timp. Totuși, cred că putem reduce considerabil cheltuielile prin înlocuirea produselor de întreținere cu produse pe care le putem cumpăra mult mai ieftin, care nu au ca destinație întreținerea autoturismelor dar care au același efect precum produsele specializate. Uleiul de exemplu, este cel mai bun polish pentru bordul mașinii. Un pic de ulei din cămară, de măsline bineînțeles, va face minuni în acest sens.

Uleiul natural redă strălucirea și recondiționează în același timp suprafața bordului. Va avea și rol protector împotriva crăpăturilor făcute de razele UV de-a lungul timpului. Tot ce trebuie să faci este să pui puțin ulei pe o lavetă din bumbac și să începi să ungi bordul. Poți testa înainte de a aplica uleiul pe o mică suprafață mai la dos, să vezi dacă nu cumva textura de pe bord interacționează ciudat cu uleiul. Până la urmă scopul este să îngrijim mașina nu să o stricăm cu fel de fel de „leacuri băbești”, nu?

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here