Mulți dintre noi ne dorim să avem cât mai mult noroc în viață și cum viața noastră se desfășoară cel mai mult acasă, căutăm mereu noi metode de „a capta” cât mai mult noroc. Există câteva talismane dacă le putem numi așa, cu ajutorul cărora am putea deveni un pic mai norocoși. Desigur, trebuie să și credem astfel de lucruri. Haideți să trecem și noi în revistă aceste talismane.

Vrei un talisman norocos pentru casa ta? Iată câteva alegeri perfecte

Feng Shui – o metodă prin care putem direcționa fluxul de energie din locuință în așa fel încât să avem parte de o mai bună calitate a vieții. Deși sistemul este unic și complex, unul dintre principiile de bază se leagă de cele 4 elemente principale dintr-o casă chinezească: lemn, apă, metal, pământ și foc. Practicanții spun că ar trebui să pui un obiect din lemn sau apă în locul în care ții banii dacă dorești prosperitate. Desigur, multă lume crede că sunt fantezii dar sunt și voci care confirmă.

Simbolul elefant – atât în religia budistă cât și în cea hindu elefantul este un simbol învelit de obicei în aur. Elefantul reprezintă multe lucruri, de la maternitate și fertilitate până la înțelepciunea. Poziționarea unei figurine elefant în casă este foarte importantă. Se spune că aduce noroc.

Bețișoarele parfumate – multă lume arde aceste bețișoare pentru a obține o stare de relaxare dar unii cred că acest procedeu poate să alunge din locuință energiile negative.

Potcoavele de cai – sunt cunoscute în întreaga lume drept talismane norocoase. Este o tradiție care pornește din Irlanda, de pe tărâmul basmului și a poveștii. Unii spun că alungă satana, alții spun că este aducătoare de noroc. Oricare ar fi varianta, dacă o să pui o potcoavă de cal deasupra ușii de la intrarea în locuință, se spune că aceasta va proteja casa.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here