Instalatorul – acea persoană pe care tu o consideri de încredere și pe care o chemi atunci când există o problemă la rețeaua de alimentare cu apă din casă, ori la scurgere/canalizare. Am strâns câteva lucruri, idei, pe care niciun instalator nu ți le va spune față-n față. Sunt câteva secrete de-ale lor, pe care nu au niciun interes să le divulge. Planul lor este unul singur: să facă cât mai mulți bani pe urma intervențiilor.

5 secrete pe care niciun instalator nu ți le va spune vreodată

  1. Dacă ai nevoie de un instalator bun, sună pe la magazinele de instalații sanitare. Cu siguranță acolo se strâng niște nume grele cu care oamenii nu vor să se facă de râs. E „bad business”.
  2. Nu te lua după ce scrie pe etichetele produselor. Pe multe scrie că pot fi aruncate la canal dar în realitate, înfunzi toate țevile. Mare atenție la șervețelele umede, sunt cel mai mare dușman al canalizărilor.
  3. Mergi pe țevi în ceea ce privește furtunurile de la mașina de spălat, întrucât în cazul în care acestea cedează, asigurările nu vor plăti despăgubirea. Și culmea, furtunurile de la mașina de spălat cedează cam des.
  4. Nu arunca în scurgere uleiul de gătit. De ce? Cu timpul, acest ulei se întărește, se face ca piatra, iar aceste depuneri vor aduce mari probleme în viitor întrucât sunt foarte dificil de înlăturat.
  5. Un instalator nu-ți va spune niciodată unde se află robinetul general, de unde se închide toată apa din casă. El va veni, va face treaba și va pleca. Și va aștepta ca nenorocirea să te lovească din nou.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here