Ehe, nu se mai fac frigiderele care se făceau odată. Țin minte că am ținut 29 de ani un frigider Arctic, făcut evident la granița dintre comunism și democrație, la granița dintre anii 80 și anii 90. Evident, nu cred că se mai poate cumpăra în ziua de azi un frigider care să te țină aproape 30 de ani.

Nu ar fi imposibil de realizat din punct de vedere tehnic un asemenea aparat, mai ales că tehnologia a avansat destul de mult în ultimii 30 de ani, dar trăim niște vremuri în care toată lumea vrea să facă bani. Păi ce bani să mai facă o companie care produce frigidere care acestea nu se mai strică niciodată? E clar că mai mult de 4-5 ani nu are cum să te mai țină un frigider în ziua de azi. Am reușit să alcătuiesc și o listă cu cele mai întâlnite semne conform cărora, frigiderul tău este pe moarte.

6 semne că frigiderul tău este pe moarte

  1. Alimentele se strică deși sunt încă în termenul de valabilitate.
  2. Deși este setat pe o temperatură cu +, alimentele îngheață.
  3. Motorul lui face zgomote ciudate, nu este vorba despre sunetul său normal
  4. Spatele frigiderului devine foarte fierbinte, dovadă că nu mai elimină căldura eficient
  5. Factura la electricitate începe să crească simțitor, semn că motorul merge într-una
  6. Apare umezeală în interiorul frigiderului, sub formă de condens sau chiar apă pe jos
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here