Home Diverse Ai auzit de terapia vampir? – (PRP) –

Ai auzit de terapia vampir? – (PRP) –

105
0

Medicina modernă a evoluat destul de mult în ultimii 10 ani și au apărut în prim plan chiar și în România, țară aflată la coada Europei din multe puncte de vedere, fel de fel de terapii și de inovații care pot rezolva probleme de sănătate mult mai simplu, mai eficient și mai rapid față de metodele clasice. Unul dintre cele mai bune exemple este terapia vampir, sau „PRP – Platelet rich plasma”, terapie folosită cu succes în medicina modernă în foarte multe domenii, de la ortopedie și medicină dentară până la medicina estetică și urologie. În trichologie este de asemenea foarte des întâlnită această terapie vampir (știința care se ocupă cu studiul părului).

Terapia Vampir – ce este și pe ce se bazează ea de fapt

Terapia Vampir – PRP – are la bază niște micro injecții. Se recoltează sângele pacientului, se pune în niște eprubete speciale, se prelucrează iar prin centrifugare plasma și pachetele sangvine sunt izolate, extrase pentru tratament apoi reinjectate pacientului. Producția de colagen este stimulată prin injectarea de trombocite (pachete sangvine). Producție de colagen care are drept urmare creșterea părului, îmbunătățirea micro vascularizației, regenerarea celulelor și țesuturilor din zonele injectate.  Este așadar o tehnologie medicală foarte nouă.

Terapia Vampir – cum ajută ea în medicina estetică

Terapia Vampir reușește în primul rând să reducă modificările pielii cauzate de îmbătrânire. Acolo unde cremele nu mai dau roade, această terapie promite să ajute. De asemenea, expunerea la soare de lungă durată poate da pielii efecte de îmbătrânire care pot fi remediate prin intermediul acestei proceduri.

Una dintre cele mai interesante probleme pe care Terapia Vampir le rezolvă se rezumă la tratarea cicatricile cauzate de acnee, o problemă estetică destul de des întâlnită în societate la toate vârstele. Nu în ultimul rând, Terapia Vampir este foarte des folosită în tratarea celulitei, mai bine zis în ameliorarea acestei probleme. Per total, Terapia Vampir aduce un plus de hidratare, elasticitate și fermitate pielii, îmbunătățește textura și astfel dispar ridurile, pigmentarea excesivă, se stimulează producția de acid hialuronic și colagen.

Terapia Vampir – există și contraindicații?

Ca orice tratament medical, există și câteva contraindicații dar veți vedea în cele ce urmează că foarte puține persoane vor fi într-adevăr pe lista celor interziși în a face această terapie vampir. În linii mari, terapia vampir este interzisă celor care suferă epilepsie, celor care sunt alergici la citratul de sodiu (reacții alergice la anticoagulanți), dar și celor care suferă de boli infecțioase acute. În rest, nu există contraindicații.

Ar fi și păcat să nu se profite de aceste noi tehnologii medicale, de aceste noi tehnici aduse în prim plan de dezvoltarea industrială. Dacă există posibilitatea de a scăpa de riduri, de a rezolva urmele urâte lăsate de acnee printr-o metodă revoluționară, ar trebui să acordăm foarte multă atenție fenomenului. Cu toții ne dorim să arătăm cât mai bine, cu toții ne dorim să ascundem bătrânețea, cu toții ne dorim să avem un păr cât mai sănătos și pentru mulți dintre noi, banii nu mai sunt o problemă. Aceste terapii revoluționare merită investiția și sunt convins de faptul că pe viitor vor apărea altele și mai interesante, capabile să rezolve și mai multe probleme legate de medicina estetică. Rămâne la aprecierea voastră dacă doriți să încercați sau nu terapia vampir, cert este că nu aveți nimic de pierdut. Atât timp cât încadrați la categoria contraindicații, nu aveți de ce să vă temeți.

Terapia Vampir – unde anume o puteți testa?

Clinicadermatologie.ro vă stă la dispoziție cu această terapie vampir, puteți contacta personal această clinică pentru mai multe detalii, vă puteți face o programare. Clinica se află în București, Șos. Titulescu, nr. 163, bl. 20, sc. 3, parter, iar programul lor de lucru este unul destul de bine adaptat societății curente, în bază de programare puteți să le călcați pragul de luni până vineri, între orele 08:00-20:00.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here