Home Diverse La cate reguli trebuie sa se supuna un stivuitorist?

La cate reguli trebuie sa se supuna un stivuitorist?

188
0
stivuitorist

Tot mai des prezente in hale, depozite si chiar magazine mari sunt stivuitoarele – vehicule de dimeniuni mici care fac o munca de om mare, daca se poate spune asa. Ele au o furca in fata, actionata hidraulic, ce se permite sa transporte marfa de greutati diverse. Mai pe scurt, usureaza extrem de mult munca pe care trebuie sa o presteze angajatii.

Profesia de stivuitorist nu este una usoara dupa cum pare. Pentru a ocupa un asemenea loc de munca, persoana in cauza trebuie sa urmeze niste cursuri de calificare in acest domeniu. Apoi, daca se supune regulilor aferente de folosire a stivuitorului, lucrurile vor merge ca pe roate.

Reguli care ii vizeaza in mod direct pe stivuitoristi

Un stivuitorist cu acte in regula este cel care are grija de functionarea optima a stivuitorului, cat si de siguranta sa si a celor din jur pe toata perioada sofatului. In primul rand, stivuitoristul are obligatia de a  verifica inainte de a pleca de pe loc daca in drumul sau se afla anumite obstacole. In cazul in care acestea exista, trebuie inlaturate pentru a stopa posibilitatea aparitiei unor evenimente neplacute.

Apoi, acesta are obigatia si de a-si face simtita prezenta folosind semnalele acustice in apropierea pietonilor, a curbelor sau locurilor inguste. Orice lipsa de atentie din partea stivuitoristului sau a persoanelor aflate in jur poate fi elementul declansator al unor evenimente tragice. Sa nu mai vorbim ca este important ca stivuitoristul sa aiba o pozitie corecta pe toata perioada sofatului – corpul sau trebuie sa se afle complet in cabina. In cazul in care membrele sale inferioare sunt in afara, la un viraj facut prea din scurt, stivuitorul se poate dezechilibra si ulterior rasturna.

Un stivuitorist adevarat are grija de inima stivuitorului sau

Bateria stivuitorului poate fi usor asociata cu inima noastra – cea care permite desfasurarea tuturor proceselor vitale. Astfel, se impune ca aceasta sa fie protejata corespunzator. O verificare periodica a starii sale, dar si o intretinere periodica preventiva si curativa sunt recomandare pentru ca totul sa functioneze la nivel optim.

Daca faci parte din acest domeniu, te pasioneaza tot ce tine de stivuitoare si lucrurile uimitoare pe care le pot face, atunci cu siguranta ai auzit de Hakuservice – service-ul in care fiecare baterie este tratata de la egal la egal.

Stii foarte bine ca daca apar probleme la nivelor bateriilor, ele nu pot fi diagnosticate si nici macar inlaturate de catre noi. De ce? Pentru ca bateriile stivuitoarelor contin numeroase substante periculoase, iar in cazul in care nu sunt examinate de catre experti pot crea adevarate catastrofe.

Astfel, daca te lasi pe mana unor experti precum echipa Hakuservice, stivuitorul tau va avea o inima ce functioneaza optim. Totodata, in cazul in care serviciile de intretinere si reparatie puse la dispozitie de echipa Hakuservice nu pot face nimic pentru a-ti readuce la viata bateria, ai o alta optiune plina de beneficii spre care te poti indrepta. Aici este vorba despre serviciul buy-back – poti achizitiona o baterie noua sau second hand, daca o dai pe cea veche in schimb, la un pret mult mai redus.

Acceseaza baterii-stivuitor.ro si arunca o privire peste gama de servicii si produse care iti sunt puse la dispozitie.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here