Home Diverse Mezoterapie virtuală – inovația tratamentelor de înfrumusețare facială

Mezoterapie virtuală – inovația tratamentelor de înfrumusețare facială

93
0

Vremurile pe care le trăim sunt foarte agitate. Ne luptăm cu stres în cantități industriale iar alimentația nu mai este nici pe departe la fel de sănătoasă cum era în urmă cu 20-30 de ani. Chimicalele, E-urile nocive și poluarea au reușit să toxifice tot ce înseamnă alimentație. Problema este că stresul de zi cu zi + alimentația toxică au efecte nocive asupra noastră. Cel mai vizibil efect nociv este îmbătrânirea prematură. Tenul de exemplu are foarte mult de suferit din acest punct de vedere și de multe ori, simple tratamente faciale cu creme nu mai dau roade așa de bune. O rezolvare interesantă la această problemă a sănătății tenului vine prin intermediul a ceea ce numit astăzi mezoterapie virtuală.

Ce înseamnă de fapt mezoterapie virtuală? Cu ce este ea mai bună față de cremele din comerț?

Prin mezoterapie virtuală înțelegem de fapt o alternativă la mezoterapia clasică. Discutăm despre o inovație în materie de regenerare a tenului care se bazează pe introducerea de substanțe active în profunzimea pielii. Multe doamne s-au întrebat și se vor întreba în continuare de ce este nevoie de această mezoterapie virtuală din moment ce există creme care pot introduce aceste substanțe nutritive în piele. Ei bine, în realitate, doar 5% din aceste substanțe active din creme ajung unde trebuie. Prin mezoterapie virtuală, cu ajutorul curentului electric,  95% din substanțele active ajung în profunzimea pielii și reușesc astfel să revitalizeze țesuturile.

Mezoterapie virtuală – care sunt rezultatele? Ce probleme ale tenului pot fi înlăturate prin intermediul ei?

Atunci când se optează pentru regenerarea tenului prin intermediul procedeului numit mezoterapie virtuală, imediat după tratament, pielea este mult mai fermă, mai elastică și mai luminoasă. De asemenea, se poate observa faptul că pielea feței capătă un aspect odihnit, întinerit, aspect care se menține pentru o perioadă de timp destul de îndelungată. Scăderea în grosime și volum a celulelor de grăsime, decongestionarea țesutului prin intensificarea fluxului sanguin, a micro circulației și a drenajului limfatic, combaterea tenului tern și obosit, a hiperpigmentării, combaterea lipsei de fermitate și elasticitate a pielii, repararea pielii deteriorate de soare, uscată sau deshidratată sunt rezultate ale tratamentului cu mezoterapie virtuală aplicat în zona feței.

Mezoterapie virtuală – un aliat de încredere pentru remodelarea corporală. Poți scăpa de celulită.

Nu doar tenul poate să beneficieze de rezultate spectaculoase în urma tratamentelor cu mezoterapie virtuală. Acest procedeu poate fi aplicat pe întreg corpul, iar rezultatele sunt de asemenea destul de bune. Se recomandă mezoterapie virtuală la nivel corporal atunci când se dorește eliminarea celulitei de orice fel, a aglomerărilor de grăsimi inestetice localizate pe gambe, coapse, fese, șolduri, abdomen, brațe. De asemenea, această mezoterapie virtuală este foarte eficientă și împotriva zonelor cu retenție de apă, fiind adjuvant de încredere în cadrul procesului de remodelare corporală. Vergeturile, cicatricile pot dispărea cu ajutorul mezoterapiei virtuale.

Prin mezoterapie virtuală se pot trata și senzațiile de picioare grele, durerile musculare, alături de alte efecte secundare provocate de stres și tensiune, provocate de viața cotidiană și de agitația specifică ei.

Mezoterapie virtuală – în ce constă o astfel de procedură? Câte ședințe sunt necesare pentru rezultate optime?

Pentru a beneficia de cele mai bune rezultate în urma tratamentului cu mezoterapie virtuală pentru ten, trebuie efectuate 4-6 ședințe. Fiecare ședință durează aproximativ 15 minute. Pentru a beneficia de cele mai bune rezultate în urma tratamentului cu mezoterapie virtuală pentru corp, trebuie efectuate 8-10 ședințe, fiecare ședință durează 30 de minute. Distanța dintre ședințe este de 4-5 zile una față de cealaltă. De precizat faptul că aceste tratamente pot avea efecte diferite de la persoană la persoană, de la tip de piele la tip de piele. Este posibil ca unele persoane să vadă rezultate foarte bune mai devreme, altele după mai multe ședințe, în funcție de organism. Fiecare organism are un mod aparte de a reacționa la această terapie dar în final rezultatele sunt vizibile pentru toată lumea.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here