Home Diverse 4 beneficii reale ale masajului erotic – Salon Artemis București

4 beneficii reale ale masajului erotic – Salon Artemis București

262
0
beneficii reale ale masajului erotic

Deși pentru mulți dintre noi masajul erotic ori este o glumă ori este considerat acea activitate la care nu ne-am duce nici în ruptul capului, în realitate, masajul erotic reprezintă ceva foarte normal și firesc. Ne joacă feste ca de obicei mentalitatea est europeană, fost comunistă. În țările vest europene masajul erotic nu mai este demult un subiect TABU iar oamenii profită la maxim de avantajele pe care această activitate le are.

Despre beneficiile reale ale masajului erotic vom discuta și noi în cele ce urmează, masaj erotic de care vă puteți bucura la salonul Artemis din capitală. Vom încerca să schimbăm un pic modul în care oamenii privesc în România masajul erotic, iar poate cu timpul, mentalitatea colectivă se va schimba.

Existența saloanelor de masaj erotic pe teritoriul capitalei confirmă oarecum un început de schimbare dar în rândul maselor mai este cale lungă. Așadar, să vedem care sunt cele mai importante, cele mai reale beneficii ale masajului erotic de care se poate bucura oricine. ATENȚIE! Masajul erotic nu este doar pentru bărbați.

Este o activitate care se adresează ambelor sexe. Avem dea face cu încă o prejudecată doar. Dacă o să ne gândim puțin în ansamblu o să vedem că oamenii sunt mamifere iar acest lucru înseamnă că atât bărbaților cât și femeilor le place sexul în mod egal, și au nevoie de el în mod egal. Nu doar bărbații au aceste nevoi.

4 beneficii reale ale masajului erotic – Salon Artemis București

  1. Alungă nevoia de a avea un partener. Există mulți oameni care nu doresc să aibă o relație. Ori nu au timp, ori au venit după un eșec în dragoste și efectiv nu mai doresc să încerce pentru o perioadă. Nevoile sexuale din păcate nu dispar iar lipsa eliberării hormonilor acutizează aceste nevoi. Ei bine, masajul erotic poate să fie o rezolvare foarte bună pentru aceste persoane, indiferent că sunt femei sau bărbați, irelevant. De asemenea, există și posibilitatea de a merge la masaj erotic în cuplu. Este un tip de relaxare destul de interesant pentru cuplurile care sunt un pic mai deschise la minte, pentru cuplurile care au reușit să își schimbe mentalitatea un pic mai repede față de colectiv. Masajul erotic este o soluție atât pentru cei singuri dar și pentru cupluri. Știu, pentru mulți pare o idee ciudată dar în străinătate oamenii văd altfel lucrurile.
  2. Masajul erotic alungă depresia. Nu este o glumă, este pur și simplu adevărat. Există multe studii în acest sens și astfel masajul erotic poate să vină în ajutorul celor care au căpătat obiceiul de a se izola de societate, nemulțumiți de condiția lor material și/sau socială. Desigur, pentru a funcționa, cei care suferă de această afecțiune trebuie să o recunoască și să încerce să se schimbe, să dorească să se schimbe. Depresia este genul de boală despre care se spune că necesită tratament medicamentos, uneori chiar internare. Adevărul este că
  3. Este o formă foarte bună de relaxare. Vremurile pe care le trăim sunt foarte agitate. Suntem mereu pe drumuri, la serviciu sunt probleme, timpul liber este din ce în ce mai puțin. Dacă am putea, am trage de cele 24 de ore ale zilei ca de un elastic, să întindem timpul. Să facem ziua de 30 de ore. Timp pentru relaxare nu prea mai este mai ales pentru cei care nu au o parteneră, un partener de care să se bucure seară de seară, alături de care să alunge stresul. Masajul erotic poate să înlocuiască cu brio sexul, masajul normal, oricare altă formă de relaxare capabil să alunge stresul. Să nu uităm faptul că stresul este boala secolului 21, iar dacă nu reușim să-l eliberăm la timp sunt șanse mari să ne îmbolnăvim. Nimeni nu dorește să se îmbolnăvească.
  4. Masajul erotic poate fi o experiență unică. De exemplu, la salonul Artemis în București există posibilitatea de a beneficia de un masaj erotic efectuat de 2 sau chiar 3 maseuze. Este o experiență unică pe care sunt sigur că fiecare persoană în parte și-o dorește. Mulți dintre noi ne-am făcut prostul obicei să ascundem ce gândim cu adevărat și să încercăm să părem oameni „normali” doar pentru că există un tipar social pe care ar trebui să-l urmăm. Nici vorbă. Fiecare om este liber și se poate bucura de viață cum vrea el nu cum vor alții. Cine a încercat un asemenea masaj măcar o dată poate să confirme faptul că este o experiență unică.

Acestea sunt cele mai important 4 beneficii ale masajului erotic. În realitate, există multe beneficii și secundare dar despre ele vom discuta poate într-un alt articol mai pe larg. Așadar, în linii mari masajul erotic poate să înlocuiască nevoia de a avea un partener, poate să fie o experiență unică în viața de cuplu, poate să alunge depresia și poate să devină astfel și o foarte bună formă de relaxare, un scut împotriva stresului înmagazinat în timpul săptămânii.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here