Home Casă și Grădină Hârtia igienică îți poate reîmprospăta întreaga baie. Iată cum

Hârtia igienică îți poate reîmprospăta întreaga baie. Iată cum

324
0
Hârtia igienică

Cu toții ne dorim să avem o baie cât mai curată și cât mai frumos mirositoare. Pentru acest lucru, recurgem de multe ori la odorizante scumpe care nici măcar nu durează cine știe ce. Ei bine, gata cu banii dați degeaba pe odorizante scumpe. Iată cum poți transforma hârtia igienică într-un obiect care-ți poate reîmprospăta întreaga baie.

Hârtia igienică îți poate reîmprospăta întreaga baie. Iată cum

Așadar, tot ce ai nevoie este hârtie igienică și ulei esențial, de preferat de citrice. Pune 5 picături de esențial înăuntrul sulului de hârtie igienică și ai rezolvat problema. Mirosul va fi unul puternic, care va persista destul de mult. Sulurile de hârtie igienică se consumă destul de greu și de fiecare dată când vei trage de acel sul, mirosul se va reactiva. Să ai grijă însă ca acel ulei să rămână pe bucata de carton din interiorul sulului, să nu ajungă pe hârtia propriu-zisă. Multe uleiuri esențiale irită foarte tare pielea, în special pielea din zonele sensibile. Dacă observați că uleiul trece prin cartonul de la mijloc, ar fi indicat să nu folosiți ultimele straturi din sul. Nu cred să fie o pagubă așa mare, nu?

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here