Home Casă și Grădină 5 lucruri pe care NU trebuie să le lași iarna în garajul...

5 lucruri pe care NU trebuie să le lași iarna în garajul casei

556
0
garajul casei

Iarna este capabilă să creeze nu doar disconfort pentru noi, oamenii, dar și pagube materiale. Mulți dintre noi avem garaj la casele noastre, garaj care se transformă vrând nevrând într-un spațiu de depozitare. Există însă lucruri care n-ar fi bine să rămână într-un asemenea spațiu peste iarnă.

5 lucruri pe care NU trebuie să le lași iarna în garajul casei

  1. Vopseaua – vopseaua, lacurile pentru lemn, nu se țin în frig pentru că-și schimbă densitatea. Chiar dacă garajul este unul încălzit, ar fi bine să nu le depozitați într-un asemenea loc.
  2. Buteliile de gaz – nu contează ce fel de gaz: propan, butan, GPL, etc. De fapt aceste recipiente nu se țin niciodată în spații închise, întrucât o mică scurgere poate să aducă după sine un adevărat dezastru.
  3. Hainele – multă lume are prostul obicei să ducă în garaj hainele pe care nu le mai poartă, de exemplu cele de vară, iarna, și invers. În garaj chiar dacă nu pare, există foarte multă umezeală.
  4. Lemnele de foc – mare atenție cu ele căci atrag gândaci, tot felul de lighioane pe care pe puteți duce în casă foarte simplu, sau pot intra ele dacă garajul nu este la distanță mare de casă.
  5. Electronicele – din cauza umezelii dar și a diferențelor mari de temperatură, electronicele pot să devină inutilizabile. Multă lume obișnuiește să țină în garaj electrocasnicele vechi pe care nu le mai folosește.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here