Home Casă și Grădină Ce nu știai că poate face cuptorul tău cu microunde

Ce nu știai că poate face cuptorul tău cu microunde

315
0
mierea cristalizată

Cuptorul cu microunde a devenit în ultimii ani un aparat foarte important în casele noastre. Suntem noi cu mul în urma lumii civilizate, dar cel puțin la capitolul cuptor cu microunde, am ajuns unde trebuie. E mult mai simplu să încălzești mâncarea pe microunde decât să murdărești oale, alte vase, să consumi gaz, etc. Ei bine, cuptorul cu microunde poate face multe lucruri, pe lângă faptul că încălzește mâncarea scoasă de la frigider. Haideți să trecem în revistă câteva lucruri legat de acest aparat minune pe care puțini știau că le poate face.

Ce nu știai că poate face cuptorul tău cu microunde

Poate ține mâncarea caldă până la o oră, sau în funcție de model, chiar și mai bine de o oră. Este un mediu foarte bine izolat și din această cauză, dacă vă vine o pizza caldă și vreți să mai așteptați până la masă, o puteți băga înăuntru. Tot caldă o veți găsi. Nu este o funcție propriu zisă, este doar folosirea inteligentă a unui aparat.

Poate dezinfecta lucruri – de exemplu, vrei să refolosești un burete foarte murdar pe care l-ai terfelit la curățat veceu. Pune buretele într-un vas cu apă, în vasul cu apă adaugă oțet și pune vasul cu buretele în el la microunde pentru aproximativ un minut. Nu este nevoie de mai mult. Oțetul își va face treaba și buretele va fi dezinfectat.

Transformă mierea cristalizată – faptul că mierea se cristalizează nu este o problemă de calitate, este o problemă că nu o mai poți consuma pe pâine, nu se mai întinde bine. Procesul este unul reversibil, tot ce trebuie să faci este să pui borcanul cu miere în cuptorul cu microunde. Doar câteva secunde este suficient. Poți urmări prin fereastră.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here