Bucătăria este de departe una dintre cele mai importante camere din casă. Petrecem în bucătărie foarte mult timp mai ales dacă suntem genul de oameni cărora le place să gătească. Astfel, o bucătărie devine cu adevărat utilă dacă este organizată ca la carte. În cele ce urmează am ales câteva idei de organizare unice, inteligente, care vor transforma spațiul și-i vor oferi o utilitate suplimentară. Haideți să vedem despre ce este vorba.

Cutiile de bere pot să te ajute în frigider. Dacă sertarele de pe ușa laterală sunt suficient de late, poți pune acolo o cutie de bere de 6 sticle micuțe, care să te ajute să te organizezi mai bine. E bună pentru cei cărora nu le place să zdrăngăne frigiderul de fiecare dată când deschid ușa. Sticlele de mici dimensiuni intră la fix în acel ambalaj.

Rafturile din dulapuri – acestea pot fi îmbunătățite. Ideea dulapului de bucătărie nu este aceea de a oferi un spațiu de depozitare și atât. Lucrurile trebuie să fie foarte bine organizate înăuntru așa că această soluție cu rafturile suplimentare batante este mai mult decât logică. Astfel, toate alimentele și recipientele for avea loc și vor fi simplu de găsit.

Stocare sub chiuvetă – se poate instala o bară pe care se pot pune de la recipiente folosite la curățenie până la prosoape de hârtie. Este o soluție destul de inteligentă care te poate ajuta să eliberezi din dulapurile de sus, la care umbli des și din care nu ai nevoie zilnic de produsele de curățenie, pot să stea și atârnate frumos pe o bară, sub chiuvetă.

Electrocasnicele încorporate – da, este unul dintre cele mai importante sfaturi de organizare, în special pentru cei care au bucătării mari de tip insulă. Toate electrocasnicele importante pot fi integrate în această insulă și pot elibera foarte mult spațiu de pe perete, spațiu care poate fi folosit pentru stocare. Bucătăriile insulă au început să fie la modă și la noi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here