Home Diverse Cum să-ți faci biletul zilei la fotbal atunci când ești parior începător

Cum să-ți faci biletul zilei la fotbal atunci când ești parior începător

574
0

Îmi aduc aminte cu simpatie de vremurile când eram eu parior începător. Nu era internet, nu erau case de pariuri online, dacă voiai să plasezi un bilet trebuia să petreci câteva ore bune într-o agenție gălăgioasă din oraș. Uneori atmosfera era una plăcută cu care te obișnuiai dar era destul de greu să te concentrezi.

Astăzi, există case de pariuri online unde poți plasa biletul zilei la fotbal fără să te mai streseze nimeni. Stai acasă, ai tot confortul și toate mijloacele de informare la îndemână. Șansele să câștigi astăzi la pariuri sportive online sunt mult mai mari față de șansele pe care le aveam eu când m-am apucat de pariuri, acum 15 ani.

Dacă ești parior începător, dacă nu ai prea mulți bani pe care ești dispus să-i pierzi, stai pe aproape. În cele ce urmează vom discuta câteva aspecte care te vor ajuta să devii un parior mai bun, mai inspirat. O să vedem ce trebuie să faci mai exact ca să compui un bilet simplu cu șanse reale de câștig, ca și parior începător.

Cum să-ți faci biletul zilei la fotbal atunci când ești parior începător

  1. Stai acasă și pune bilete online. Este de departe cel mai bine pentru că acasă ai tot confortul necesar, ai liniște, ai tot ce-ți trebuie. La agențiile din oraș dacă te duci o să iei contact cu gălăgia, cu cozile, cu lipsa de surse de informare, etc. Ar fi bine să realizezi că o abordare serioasă a pariurilor sportive presupune alegerea unei locații serioase pe post de incintă de studiu. Ai posibilitatea să-ți faci cont pe site-uri de pariuri online de specialitate. Să ai minim 18 ani doar și un card de credit pe numele tău. Sau dacă nu ai card de credit, măcar fă-ți acasă biletul și mergi apoi la agențiile din oraș unde poți să-l înregistrezi în sistem.
  2. Nu te avânta în fantasme de genul 20 de meciuri pe bilet. Nu am înțeles niciodată mentalitatea celor care fac bilete cu câte 20-30 de evenimente. Sunt șanse mai mari să câștigi la 6/49 decât să prinzi acel bilet. Probabil oamenii vor să se pricopsească din pariuri sportive online, lucru puțin probabil să se întâmple în decursul vieții lor. 3-4 evenimente sunt suficiente pentru un începător. Dacă aduni o cotă totală de 5 este ok.
  3. Nu trebuie să fugi de ligile inferioare, sunt multe meciuri bune acolo. Atunci când ești parior începător, o să ai tendința să pui bilete numai pe ligile mari, cunoscute. Ei bine, ar trebui să-ți arunci privirea și spre ligile inferioare, nu neapărat cele din România, dar să știi că în cele din Spania, Germania sau Franța, există foarte multe echipe puternice în ligile inferioare, și multe meciuri pe care poți să le speculezi.
  4. Studiază foarte bine meciurile pe care le pui pe bilet. Aici stă cheia succesului. Aici se face diferența între cei care pierd mai mult decât câștigă, și cei care câștigă mai mult decât pierd. Mulți pun pe bilet meciuri ale echipelor favorite sperând ca acestea să câștige doar pentru că sunt echipele lor de suflet. E o mare greșeală. Meciurile puse pe bilet se studiază la rece, cu statistici și informații culese de pe site-uri de specialitate care oferă ponturi pentru biletul zilei fotbal. Informația este cea care-ți va aduce banii în buzunare.

Cel mai mare hop de depășit pentru un parior începător

Cele mai dificile vor fi momentele în care vei avea zile la rând fără să prinzi niciun bilet. Banii se duc și o să fii dispus să mărești miza. Este un plan greșit din punctul meu de vedere. Există zile în care poți avea ghinion, important este să nu te abați de la ideea de a plasa un bilet pe zi, cu cotă maximă de 5. Vor exista și zile când vei câștiga destul de bine. E greu să dai înainte când sorții par potrivnici dar nu imposibil. Un jucător responsabil reține acest detaliu din primele bilete pe care le joacă la casele de pariuri online. Dacă te ții de treabă, vei fi mai mereu pe plus.

Care este suma recomandată pentru un bilet al unui parior începător

Din punctul meu de vedere, dacă joci zilnic, 10 lei/bilet este suficient. Nu trebuie să fie o sumă pe care să nu ți-o permiți pierde. Am cunoscut oameni care au reușit să se lase de fumat cu ajutorul pariurilor sportive. Au început să bage un bilet pe zi cu 20 de lei la pariuri în loc să-și cumpere țigări. Și ce să vezi, dintr-o gaură de 600 de lei/lună (atât costau țigările), oamenii au ajuns să câștige peste 1000 de lei. Așadar, suma recomandată este aceea pe care omul este dispus să o piardă fără să aibă de suferit. Pariurile sportive sunt destinate oamenilor cu adevărat responsabili.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here