Bună întrebare, pe care și-o pun de obicei antreprenorii care au deschis recent un magazin online, ori antreprenorii care se gândesc să pună bazele unei astfel de entități comerciale virtuale în curând. Există oare avantaje pentru cei care cumpără servicii content writing dedicate? Sau este mai bine ca textul de pe site-ul de prezentare, ori descrierile de produse să fie puse la punct de către interni?

Ideea este destul de simplu de înțeles. Totul se rezumă la calitate și la conceptul de a defila în online cu o anumită prestanță. Un antreprenor care se respectă o să-și respecte și afacerea. Și dacă-și respectă afacerea, va încerca întotdeauna să stea departe de compromis și să cumpere servicii content writing de calitate superioară de la oameni care asta fac toată ziua, de ani de zile, non stop.

Servicii content writing – sarcina incomodă care cade de obicei în seama angajaților

Antreprenorii (marea majoritate din păcate) care pun bazele unui business online și caută să scape de cheltuieli, care vor servicii content writing dar să fie cât mai ieftine, vor pune de obicei această sarcină în fișa postului angajaților pe care-i plătește deja. E o tactică des întâlnită în România și realitatea este că această tactică este la polul opus ideii de calitate. Cred că este simplu de înțeles…

Rezultatul punerii content writing-ului în cârca unor angajați care nu le au nici cu scrisul, nici cu imaginația, nici cu gramatica sau cu ortografia, este unul dezastruos și de-a dreptul rușinos. Nu de puține ori mi s-a întâmplat să intru pe anumite site-uri și să constat foarte multe greșeli prin texte. Eu unul dacă aș fi antreprenor și aș deține un asemenea site, vă spun sincer că mi-ar fi rușine.

Ce poți avea de câștigat ca antreprenor dacă vei cumpăra servicii content writing dedicate?

Dacă apelezi la servicii content writing dedicate de la oameni care se pricep la așa ceva, vei avea foarte multe de câștigat. În primul rând vei câștiga prestanță și imaginea unui business serios, având un site pe care nu există greșeli gramaticale, de exprimare ori ortografice. Costurile pentru accesarea de servicii content writing pot fi scăzute în contabilitate întrucât se oferă factură fiscală.

În al doilea rând vei câștiga niște angajați mai fericiți. Cea mai mare problemă pe piața muncii în acest moment nu este lipsa de forță de muncă, ci obiceiul absolut hidos al antreprenorilor de a suprasolicita angajații. În loc să angajeze 3 oameni de exemplu, angajează doar 2 pe care-i muncesc cât pentru 3. Le bagă în fișa postului multe atribuții care n-au ce căuta acolo, printre care și aceste sarcini de a se ocupa de content writing. E bine să se păstreze limitele, să nu se forțeze nota.

Este lucru cunoscut faptul că angajații nefericiți, angajații exploatați după limita fișei postului, nu dau un randament optim. În străinătate toată lumea a înțeles acest aspect și din acest motiv, străinii nu suprasolicită angajații. Scopul antreprenorilor străini este acela de a crește productivitatea companiei, nu obținerea de profituri din ciuntirea de personal. Poate cândva se va înțelege acest aspect și pe meleagurile noastre și antreprenorii vor înțelege rolul serviciilor dedicate de calitate.

Dacă ești antreprenor și dorești servicii content writing de calitate, poți intra pe www.vandimaginatie.ro și vei găsi acolo o modalitate prin care să iei legătura cu mine. Găsești pe site și o rețea de site-uri folosită pentru postarea de advertoriale, sub forma unui portofoliu.

 

Cu respect,

Alex Ciocan

www.vandimaginatie.ro

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here