Cautarea inelului de logodna perfect este o activitate placuta pentru majoritatea oamenilor. Este interesant sa patrunzi in lumea fascinanta a diamantelor, sa le intelegi farmecul si caracteristicile si sa gasesti exact inelul potrivit pentru viitoare ta sotie. Alegerea inelului perfect este in acelasi timp si o provocare. Pana la urma il cumperi o singura data in viata, iar costul unui inel cu diamant autentic nu este deloc neglijabil.

Sunt destul de multe decizii de luat, de la stabilirea bugetului, culoarea aurului din care sa fie realizat, pana la forma si calitatea diamantului central. Poate cea mai importanta decizie ramane insa stilul inelului, si anume daca vrei un inel de logodna solitar (cu un singur diamant central), sau dimpotriva, un inel cu un stil ceva mai extravagant, cu mai multe diamante montate pe sina inelului.

Daca esti in cautarea unui design mai deosebit, care are potentialul de a arata spectaculos, dar in acelasi timp isi mentine aspectul delicat, ar trebui sa iei in considerare inelele de logodna cu motive florale, sau inspirate din natura. Delicate si rafinate, aceste modele de inele de logodna au potentialul de a uimi prin frumusetea si stralucirea lor.

Un model clasic floral este cel cu un diamant central inconjurat de mai multe diamante laterale mai mici, care formeaza petalele. Un astfel de inel de logodna cu diamant este spectaculos, deoarece diamantele mai mici montate in jurul pietrei centrale stralucesc rand pe rand, din aproape orice unghi privesti inelul.

Daca vrei sa iesi din sfera clasicului, exista inele modelate sa arate ca o floare. De exemplu acest inel de logodna, cu caseta care tine diamantul central in forma de floare, si cu sina inelului care se termina cu niste frunze.

Daca vrei ceva cu totul si cu totul special si te simti inspirat, poti sa-ti creezi inelul exact asa cum ti-l doresti, si sa-ti pui ideile in practica, prin serviciul de design personalizat de la Diamag.ro, unde poti colabora cu designerul lor pentru a proiecta un inel exact asa cum iti doresti.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here