Peste tot pe internet se vorbește despre relațiile la distanță. Ele există de fapt de ani buni doar că în ultima vreme, din cauza faptului că internetul a adus șansa de a cunoaște mult mai multă lume, au căpătat mult mai multă importanță. Sunt relațiile la distanță benefice sau sunt o mare pierdere de vreme? Ei bine, dacă stăm să ne uităm în jur nu va fi greu să vedem pe cineva care și-a găsit marea iubire pe Facebook sau pe internet. Se întâmplă, oamenii s-au schimbat și se pot îndrăgosti de o poză, se pot atașa apoi de o persoană doar pentru că au impresia că aceasta gândește pe aceeași lungime de undă.  Trăim niște vremuri în care oamenii sunt foarte deschiși.

Relațiile la distanță sunt benefice doar în momentul în care acestea pot căpăta finalitate, respectiv cei doi care formează un cuplu virtual sunt maturi în gândire, majori, iar cel puțin unul dintre ei poate să ia decizia de a renunța la locația sa pentru a merge în locația celui de care s-a îndrăgostit. E clar că din moment ce relația este una la distanță, cei doi se vor afla la sute, uneori chiar mii de kilometri unul față de celălalt. Relația la distanță se presupune a fi din start un compromis pentru unul dintre cei doi și se transformă în realitate destul de rar. Să recunoaștem, câți dintre voi v-ați muta într-un alt oraș doar pentru a fi cu cineva pe care nu l-ați văzut niciodată? Foarte puțini, dar cei care sunt capabili să facă acest lucru mai mult ca sigur se vor simți împăcați cu ideea că a lor relație la distanță nu a fost o pierdere de timp.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here