Home Diverse Coșurile cadou nu sunt specifice doar sărbătorilor sau doar mediului business

Coșurile cadou nu sunt specifice doar sărbătorilor sau doar mediului business

1569
0
Coșurile cadou

Aceste coșuri cadou extravagante de la Debonaire au început să prindă din ce în ce mai bine în mediul business și nu mă mir că se întâmplă așa. Ideea este foarte bună iar produsele sunt de calitate, greu de găsit pe rafturile magazinelor sau hipermarketurilor. Ei bine, s-a format însă un trend destul de greșit după părerea mea prin care se răspândește ideea cum că aceste coșuri cadou ieftine sunt specifice doar sărbătorilor, că în alte circumstanțe nu prea ai ce face cu ele. Ei bine, aici oamenii greșesc destul de mult și veți vedea cum cu un pic de imaginație, veți putea dărui aceste coșuri pline cu bunătăți minunate în orice anotimp, în orice lună, în orice perioadă a anului.

Cui poți să oferi coșuri cadou minunate în orice perioadă a anului

  • Poți să oferi aceste coșuri angajaților. Cu ce scop? Cu scopul de a-ți exprima aprecierea față de munca lor. Poți face asta oricând, nu neapărat de Paște sau Crăciun.
  • Poți să oferi coșuri cadou șefilor. Da știu că mulți vor interpreta acest gest drept o măsură pupincuristă dar din punctul meu de vedere e doar un semn de apreciere.
  • Poți dărui aceste coșuri cadou prietenilor. Ce să facă prietenii cu ele? Dar cu bibelourile și alte nimicuri simbolice pe care le primesc de ziua lor, ce fac? Mai bine un coșuleț…
  • Poți dărui coșuri cadou medicilor. E lucru știu că atunci când mergi la medic e frumos să te duci cu o mică atenție. Decât să dai banii pe cafea și țigări ai bine un coșuleț cu bunătăți.

Vedeți câte întrebuințări putem găsi acestor coșuri business? Că mai auzeam pe câte unul că spunea că nu prea merg în alt domeniu decât în cel business. E clar că merg într-un singur domeniu dacă ești lipsit de orizonturi, de creativitate, etc. Iată câte moduri am putut găsi pentru aceste coșuri cadou ieftine și bune. Tu? Ce părere ai despre coșurile cadou? Ai face cuiva o surpriză cu așa ceva sau ești tentat să rămâi la vechile obiceiuri?

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here