Nu toată lumea adoră cafeaua deși pare să fie unul dintre alimentele de nerefuzat. Acel boost de energie de care mulți dintre noi suntem dependenți poate fi luat însă prin alte metode, metode pe care le vom trece și noi în revistă în cele ce urmează. Așadar, cum face rost de energie fără cafea?

8 metode inedite prin care poți face rost de extra energie fără să bei cafea

  • Freacă-ți urechile. Știu, pare ciudat dar dacă-ți freci lobul urechii stimulezi niște puncte folosite în acupunctură pentru același lucru.
  • Fă un duș scoțian. De ce scoțian? Pentru că ei sunt zgârciți și nu cheltuie bani cu încălzirea apei. Apa rece o să-ți dea un boost de energie foarte interesant dimineața.
  • Mănâncă doi kiwi. Kiwi este unul dintre cele mai vitaminizate fructe de pe planetă și dacă vei consuma două astfel de fructe dimineața, vei primi un boost de energie semnificativ.
  • Consumă polen. Se mai numește „energie la lingură” și poate fi amestecat cu uleiul de cocos pentru a obține un boost de energie fantastic. E o combinație excelentă.
  • Stai în cap. Acest exercițiu îți va îmbunătăți circulația sanguină și va reuși să-ți echilibreze nivelul de zahăr din sânge. Evident, nu trebuie să faci asta în timpul unei ședințe.
  • Taie iarba. Conform ultimelor studii, mirosul de iarbă tăiată este asociat cu sentimentul well-being. Odată ce te vei simți echilibrat emoțional, vei avea și un boost de energie.
  • Ascultă muzică tare. Dacă moțăi în scaunul de la muncă, dă muzica tare și vei observa cum în cel mai scurt timp o să revii la viață. O să ai din nou energie.
  • Mănâncă micul dejun. Foarte multă lume sare peste această masă care este de fapt cea mai importantă a zilei, ea îți oferă toată energia necesară în prima parte a zilei.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here