Home Sanatate si Frumusete Mare atenție ce și de unde cumpărați de mâncare

Mare atenție ce și de unde cumpărați de mâncare

1494
0
mâncare

Pentru că este vară și produsele alimentare se strică mult mai repede față de normal, mai ales dacă sunt ținute în condiții improprii, trebuie să fim mult mai atenți la ce anume alegem să mâncăm. Zilele trecute am constatat pe pielea mea chestia asta. Am mers la o patiserie de unde am comandat o plăcintă cu șuncă și cașcaval. Am văzut eu așa că e cam tare și că arată cam aiurea dar na, mai luasem de acolo de multe ori și a fost ok. Ei bine, dimineața la prima oră cine credeți că vomita de zor?

Da frate, plăcinta aia a fost stricată. Și cred că știu și de ce s-a întâmplat chestia asta: fetele angajate la patiserie erau noi și nu prea cred că erau la curent cu condițiile de depozitare.

Așadar, mare atenție ce alegeți să cumpărați din oraș atunci când vi se face foame. De atunci, eu am renunțat la plăcinte, pizza, la sandviciuri, la shaorma sau plescavițe. Nu mai pun gura pe chestii gătite de fel de fel de dudui dubioase care nu au treabă cu bucătăria. E foarte simplu să te îmbolnăvești de stomac din cauza mizeriilor vândute prin oraș.

Singurele alimente pe care le mai cumpăr sunt covrigii sau batoanele, care nu au umpluturi, la care nu are ce să se strice. În cel mai rău caz, dacă sunt vechi, covrigii se fac tari ca piatra. La fel vă sfătuiesc și pe voi să faceți, pentru că nu există nicio siguranță alimentară în România, din păcate. Eu nu am făcut precum tipul din clipul de mai jos, dar poate sunteți voi mai curajoși ?)

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here