Home Editorial 4 lucruri pe care nu trebuie să le lași niciodată în mașină

4 lucruri pe care nu trebuie să le lași niciodată în mașină

1270
0

Mulți dintre noi avem o mașină cu care ne facem treaba, cu care ne ducem la serviciu sau la plimbare. Atunci când petreci destul de mult timp pe drum, e posibil să-ți mai uiți în mașină una, alta. Haideți să vedem împreună X lucruri pe care nu ar trebui să le uiți niciodată în mașină. Este un articol cu scop preventiv care sper să trezească măcar un pic pe cei care se vor regăsi în cele scrise mai jos.

4 lucruri pe care nu trebuie să le lași niciodată în mașină

  1. Medicamentele – e foarte important ca medicamentele să fie ferite de temperaturi care sunt departe de cele ale camerei. Dacă bate soarele în ele ca la nebuni e posibil ca acestea să nu-și mai facă efectul. Scrie și pe ele, și pe prospect să nu fie lăsate în căldură mare.
  2. Electronicele – laptopuri, telefoane mobile, chiar și aparate GPS pot deveni destul de simplu subiect de furt. Problema e că cei care le vor fura vor sparge și ceva geam ori vor strica o încuietoare, mărind considerabil pagubele. Așadar, nu lăsați electronice în mașină. În plus, acestea se pot defecta de la căldura mare, bateriile în sine pot să explodeze.
  3. Crema de plajă – este vorba despre acea cremă care ne protejează de arsurile solare. În mod ironic, dacă aceasta stă în căldură mare, o să-și piardă eficiența. Ea trebuie să stea la temperatura camerei. În plus, dacă este la tub sunt șanse mari să explodeze în mașină, imaginați-vă singuri cam ce fel de deranj o să apară dacă se întâmplă așa ceva.
  4. Sticlele cu suc – mare atenție mai ales dacă sunt genul de sucuri ce conțin și pulpă de fruct. Acestea fermentează și ulterior, explodează în mașină, lăsând o mizerie de nedescris.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here