Podul casei conține de obicei lucruri de care oamenii nu mai au nevoie dar pe care nu vor nici să le arunce. Este un spațiu pentru depozitare. Ei bine, uneori, cel puțin atunci când se face schimbul de generații și casele sunt preluate de către cei tineri, se face o curățenie generală în pod. Atunci, adevărate comori pot să iasă la lumină. Haideți să vedem câteva astfel de comori celebre găsite în podul casei.

Comori de milioane găsite în podul casei

O copie Action Comics No. 1 printată în 1938 este considerată Sfântul Graal pentru cărțile de ilustrarăți comice. Ei bine, un cuplu a găsit o astfel de carte în podul casei în anul 2010 și a vândut-o cu 2 milioane de dolari. Culmea, cuplul era falit, se pregăteau să returneze casa pentru că nu mai puteau plăti ratele.

Doi gemeni au găsit câteva lucruri interesante în momentul în care au început să curețe casa părinților decedați de la Londra. Printre acestea, o vază chinezească pe care au vândut-o cu 85 de milioane de dolari la o licitație. Vaza era din perioada 1740 din timpul Dinastiei Qing și s-a vândut la această sumă întrucât pe piața artefactelor chinezești există foarte mare interes pentru vaze.

Richard Bromell a pus în podul casei un tablou cumpărat la licitație cu 300 de lire ca fiind al lui El Greco. 8 ani mai târziu acesta l-a scos la licitație după ce l-a regăsit printre lucruri, uitase de el. A primit atunci 120.000 de lire întrucât era Sf. Petru, pictat de El Greco. Richard nu a crezut niciodată că este o pictură reală, deoarece o cumpărase cu doar 300 de euro. Din acest motiv a și renunțat 8 ani la ea.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here