Home Editorial Lucruri interesante pe care nu le știai despre țânțari

Lucruri interesante pe care nu le știai despre țânțari

1307
0
țânțari

Țânțarii sunt niște vietăți incredibil de enervante, cred că dacă omenirea ar fi fost suficient de avansată din punct de vedere tehnologic, ar fi transformat țânțarul într-o unealtă perfectă de tortură. Există câteva lucruri mai puțin cunoscute despre acești țânțari, destul de interesante din punctul meu de vedere, unele dintre ele nu sunt doar surprinzătoare, sunt chiar comice.

Lucruri interesante pe care nu le știai despre țânțari

Le place berea – un studiu japonez a scos la iveală faptul că berea atrage țânțarii. Specialistul în țânțari Grayson Brown, director al Public Health Entomology Laboratory din Department of Entomology at the University of Kentucky spune pentru CBS News faptul că CO2-ul eliberat din bere după ce acesta este desfăcută atrage țânțarii, în special femelele. Știm cu toții faptul că țânțarii folosesc acest gaz pentru împerechere, pentru a atrage femelele. Așadar, evitați berea pe malul lacului sau locuri populate.

Sensibili la parfum – nu la toate tipurile de parfum, în special la Bombshell, produs de Vicxtoria*s Secret. Deși pentru noi, oamenii, miroase foarte frumos, se pare că țânțarii urăsc această aromă. Din păcate, în ciuda tuturor studiilor care s-au făcut, nu s-a putut aduce în prim plan care este exact chimicalele cu care insectele par să aibă o mare problemă. Un astfel de parfum conține zeci de chimicale.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here