Home Lumea Copiilor Perechea potrivită. Despre părintele care face scandal la supermarket și copilul care...

Perechea potrivită. Despre părintele care face scandal la supermarket și copilul care ciugulește fructele

1619
0
părintele

Am fost ieri pe la Carrefour și am asistat acolo la un episod destul de interesant care m-a trezit oarecum la realitate pentru a mia oară. Pe la raionul cu fructe am tot văzut un copil care ciugulea ba cireșe, ba afine, ce se putea băga în gură. Lua o cireașă, se ducea în capătul raionului, se întorcea, lua o afină. Era ditamai măgădanul, genul acela de copil care deși avea 12-13 ani, era mai mare ca un adult. Probabil de la prea mult ciugulit de fructe prin supermarket.

Am plecat de la raionul cu fructe după ce am luat niște banane. Când să plec, am auzit scandal de la acel raion. Cineva venise să cumpere niște pâine și, ce să vezi, era încă la cuptor, nu ieșise. Și a început scandalul că cică i-a zis lui un angajat de dimineață că la ora 4 iese pită proaspătă, și el a venit la 4 și nu e pita și țigănii de genul, specifice românilor care stau cuminți la coadă la tigăi gratis 7 ore dacă e nevoie, fără să zică nimic, dar dacă cumva nu e pita gata la milisecundă, devin foarte agresivi și vocali.

Bineînțeles, pe la 4 și 5 minute a sosit și pita. Da, pentru 5 minute de așteptare, minute în care omul putea să-și facă cumpărăturile în continuare, a fost acolo ditamai tărăboiul. Ei bine, la casa de marcat eram în fața lui și ghici cine era de mână cu individul ăsta? Da, era copilul măgădan care ciugulea cireșe, coacăze, afine și alte fructe de la raion. Tacsu nu știe să-i atragă atenția, nu îi zice nimic, dar în schimb face scandal dacă trebuie să aștepte câteva minute în plus ca să iasă pita din cuptor. Nesimțire, din partea părinților bineînțeles. Niște needucați incapabili să educe la rândul lor.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here