Home Editorial Bradul de Crăciun de la Casa Albă – câteva lucruri despre această...

Bradul de Crăciun de la Casa Albă – câteva lucruri despre această tradiție specială

993
0
Bradul de Crăciun de la Casa Albă

La Casa Albă, există o adevărată tradiție a bradului de Crăciun, despre care multă lume nu știe. Există niște obiceiuri destul de interesante pe care le vom trece și noi în evidență în cele ce urmează.

Bradul de Crăciun de la Casa Albă – câteva lucruri despre această tradiție specială

Prima Doamnă alege tema anuală. Mă refer aici la decorațiunile Casei Albe. Această tradiție a luat naștere în anul 1961 prin intermediul Primei Doamne de atunci, Jaqueline Kennedy. Aceste pregătiri sunt planificate pe parcursul întregului an iar implementarea lor durează maxim 5 zile. Poate că multora o să vi se pară o aberație să stai un an să planifici decorațiunile de Crăciun, dar să nu uităm că discutăm despre Casa Albă, una dintre cele mai importante instituții din lume, pe care reporterii o vor vâna non stop odată ce va trece de 1 decembrie.

O altă tradiție specială îmbrățișată de Casa Albă, reprezintă aducerea voluntarilor. Da, totul, tot ce ține de decorațiuni este făcut cu ajutorul poporului. Se pare că alții au înțeles că singurii stăpâni într-o țară, sunt oamenii de rând, poporul. Nu ca la noi unde poporul este batjocorit iar instituțiile PUBLICE au devenit dușman al poporului.

În SUA, iată, oamenii sunt cei care au ONOAREA să împodobească Casa Albă. Peste 100 de voluntari sunt folosiți în acest sens. Bradul principal (The Blue Room Tree) este împodobit de 25 de persoane. Alegerea propriu-zisă a bradului, se face încă din luna octombrie și este un ritual mai mult decât sfânt. Pentru Camera Albastră sunt alese câteva variante iar pentru restul complexului Casa Albă mai sunt achiziționați 55 de brazi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here