Home Editorial 3 lucruri pe care nu trebuie să le uiți în mașină pe...

3 lucruri pe care nu trebuie să le uiți în mașină pe timpul iernii

927
0
mașină

Iarna este un anotimp extrem, în care temperaturile ating cote foarte scăzute. Ei bine, aceste temperaturi scăzute sunt destul de nocive pentru diverse obiecte pe care le putem uita în mașină. Care sunt aceste obiecte? Ei bine, am făcut un fel de listă logică pe care mulți dintre voi o veți cataloga drept foarte normală. Haideți să vedem despre ce este vorba.

3 lucruri pe care nu trebuie să le uiți în mașină pe timpul iernii

  1. Telefoane, tablete, laptopuri – cred că este logic de ce nu este bine să le uităm în mașină pe timpul iernii. Aceste dispozitive au baterii care nu prea au voie să suporte temperaturi extreme, nici cu plus dar nici cu minus. Culmea că mulți dintre noi uităm telefoanele în mașină iarna, iar dacă stăm la casă nu este lene să mergem după ele să le luăm înapoi. Destul de greșit modul de a gândi, dacă temperatura scade sub -4 grade Celsius, e de rău.
  2. Alimente precum ouă – trebuie să fim atenți pentru că acestea vor îngheța complet, mai ales în interior. Nu vom mai putea să le folosim după. Se spune că acestea ar fi ok dacă le aducem la temperatura camerei apoi le lăsăm să se acomodeze, dar în realitate, majoritatea nu mai sunt bune de nimic. Mare atenție așadar cu alimentele care conțin lichide, nu doar la ouă. Dacă cumva îngheață, sunt șanse mari să se strice.
  3. Băuturile carbogazoase – în special sucuri, bere, știți voi, sticlele pe care nu aveați voie să le băgați la congelator când erați mici. Acestea au prostul obicei să explodeze atunci când ajung la temperaturi foarte scăzute. Același lucru este valabil și pentru conserve, pe ele scrie clar că nu au ce căuta la temperaturi sub zero grade.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here