Home Editorial Cele mai mari case din America

Cele mai mari case din America

1232
0
case din America

Biltmore Estate, North Carolina – Biltmore Estatedin Asheville, Carolina de Nord, este cea mai mare clădire rezidențială din America. Aceasta are o suprafață construită totală de 41233 metri pătrați. Casa a fost construită pentru familia Vanderbilt, familie care a făcut avere din construcție de căi ferate. Casa în sine are 35 de dormitoare, 43 de băi, 65 de șemineuri și a fost dată în folosință în anul 1895, la doar 6 ani de când a început construcția. În 1930, casa a devenit proprietate publică și poate fi vizitată ca orice al castel din lume.

Oheka Castle, New York – Otto Kahn a construit acest castel cu o suprafață construită de 33200 metri pătrați între anii 1914 și 1919. La vremea respectivă, construcția clădirii a costat doar 11 milioane de dolari. Asta ar însemna în bani moderni 158 de milioane de dolari. Castelul are în componență și un teren de golf, iar în trecut a beneficiat chiar și de o pistă de avioane particulară. Castelul a avut și rol în film, în filmul intitulat Citizen Kane.

Gemini, Florida – o proprietate care se întinde pe aproape 19 kilometri pătrați și care este situată în Manalapan, Florida. Casa este amplasată între lacul Worth și Oceanul Atlantic și este listată la vânzare cu o valoare de aproximativ 138 de milioane de dolari. De acești bani, proprietarul beneficiază de un teren de golf, 30 de dormitoare, peste 365 de metri liniari de plajă la Oceanul Atlantic și aproape 400 de metri deschidere la Lacul Worth.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here