Home Dieta si Fitness 5 fructe pe care dacă le mănânci zilnic, nu iei în greutate

5 fructe pe care dacă le mănânci zilnic, nu iei în greutate

1236
0
fructe

Toate femeile sunt preocupate de siluetă, o siluetă din ce în ce mai dificil de menținut în această perioadă a sărbătorilor de iarnă. Există însă un as în mânecă pentru persoanele care doresc să fenteze oarecum luarea în greutate: fructele. Și nu orice fructe, mai precis 5 fructe pe care dacă le mănânci zilnic, nu prea vei avea de furcă cu acumularea de grăsime. ATENȚIE – este evident faptul că acest truc este valabil în cazul în care NU se fac abuzuri. Dacă mâncați de parcă ați fi de unde și-a rupt foamea gâtul, niciun fruct din lume nu vă va mai putea salva de la obezitate.

5 fructe pe care dacă le mănânci zilnic, nu iei în greutate

Afinele – fructele cu cel mai mare control asupra unei greutăți normale. Cantitățile inimaginabile de antioxidanți existente în afine ard imediat grăsimile, care nu mai au efectiv timp să se depună.

Merele – aceste fructe sunt pline de flavonoide  dar și de fibre, fapt ce le transformă într-o variantă perfectă pentru cei care se luptă cu kilogramele în plus. Un măr pe zi este foarte recomandat.

Perele – potrivit studiilor, perele pot stopa creșterea în greutate dacă sunt adoptate în dietă. Desigur, este nevoie și de mișcare. Ar fi prea frumos să mâncăm pere și să slăbim peste noapte.

Căpșunile – ajută la menținerea siluetei din același motiv ca și afinele. Adaugă o cană de căpșuni la dieta ta zilnică, de preferat între mese, atunci când ți se face foame și încerci să trișezi.

Ardeiul – da, surpriză. Ardeiul este de fapt un fruct. Și nu orice fruct, ci unul dintre cele mai sănătoase din lume. Ardeii te pot ajuta de asemenea să îți menții silueta.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here