Home Dieta si Fitness Adriel Vissani – povestea lui prin care a slăbit aproape 30 de...

Adriel Vissani – povestea lui prin care a slăbit aproape 30 de kilograme

1299
0

La începutul lui 2016,  Adriel Vissani, s-a trezit într-o dimineață și-i a simțit un dezgust atât de mare pentru modul în care arăta fizic, încât s-a decis într-un final să se apuce de culturism. Omul era demult pasionat de așa ceva și s-a gândit că-i va fi mai ușor să se antreneze din moment ce are o pasiune. Ei bine, în 6 luni a pierdut 27 de kilograme și a reușit să devină și culturist, visul său.

Cum a reușit să ajungă la aceste rezultate fantastice mai precis? Ei bine, în primul rând a renunțat la mâncarea fast food și și-a făcut un plan foarte precis cu ce are de gând. Nu a făcut doar cardio timp de 3 ore pe zi, dar a tăiat și din carbohidrați, și din zahărul rafinat. Doar atât? Se pare că Vissani a mai băut ceai verde și s-a asigurat că are atitudinea potrivită în fiecare zi.

„Pierderea în greutate este o aventură. Este foarte greu la început dar în momentul în care rezultatele încep să apară începi să devii și tu mai motivat. Mâncarea sănătoasă și sportul au devenit stilul meu de viață. Nu am nevoie de dietă pentru că sunt atent cu ce mănânc zilnic. Sunt conștient de acest lucru întrucât doresc să fiu sănătos, să arăt bine, astfel încât să pot inspira și motiva și pe alții. Transformările acestea legate de greutate nu sunt ușoare, dar niciun beneficiu nu vine în viață fără un minim de efort.  ”

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here