Home Sanatate si Frumusete 6 alimente care conțin resturi de insecte

6 alimente care conțin resturi de insecte

1672
0
alimente

Dacă am știi mereu ce ducem la gură, probabil am fi mai mult decât selectivi. Din păcate acest lucru ne este imposibil și ca să vă faceți o idee despre ce pot conține unele alimente, astăzi vă prezentăm o listă cu alimente care conțin insecte. Da, ați citit bine, nu insecte întregi, ci resturi de insecte care s-au pripășit în acestea.

6 alimente care conțin resturi de insecte

  1. Untul de arahide – potrivit Food Defect Action Levels, 450 de grame de unt de arahide poate conține lejer 136 de părți de insecte până să fie considerat un hazard pentru sănătate.
  2. Ciocolata – FDA își dă cu părerea și în cazul ciocolatei, care poate să conțină 74 de părți de insecte la 125 de grame de produs. Cui îi place ciocolata, mănâncă lejer 6000 de părți de insecte odată cu ciocolata.
  3. Pastele – 225 de părți de insecte sunt ok în 225 de grame de paste spune FDA. După aceste limite, produsul este interzis la comercializare. Insectele provin probabil din procesul de fabricație.
  4. Cafeaua – când îți torni o ceașcă cu cafea, îți torni efectiv până la 120 de părți de insecte. În cazul cafelei, FDA-ul aprobă până la 10% cafea infestată cu părți de insecte.
  5. Stafidele – o singură ceașcă de stafide poate să conțină până la 35 de ouă de muște sau chiar insecte întregi. Stafidele sunt de departe cele mai infestate alimente.
  6. Ciupercile – 1 kilogram de ciuperci poate conține până la 19 viermi și 74 de părți de insecte. Sunt șanse reale să găsiți viermi întregi în aceste alimente așa că ar fi indicat să le spălați bine chiar dacă le-ați cumpărat.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here