Home Casă și Grădină 3 lucruri uzuale pe care nu ar trebui să le duci în...

3 lucruri uzuale pe care nu ar trebui să le duci în podul casei

1315
0

Noi, românii avem un obicei destul de nasol: ducem în podul casei toate lucrurile de care nu mai avem imediată nevoie, ori de care nu mai avem nevoie niciodată dar parcă nu ne lasă inima să le aruncăm. Ei bine, există câteva lucruri pe care nu ar fi bine să le ducem în podul casei, din cauze destul de lesne de înțeles. În cele ce urmează vom trece în revistă câteva astfel de obiecte pe care nu ar trebui să le ținem niciodată depozitate în podul casei. Haideți să vedem…

3 lucruri uzuale pe care nu ar trebui să le duci în podul casei

  1. Pozele de familie – locul lor este într-un spațiu ermetic, unde nu pot fi atacate de temperaturi ridicate, umiditate sau șoareci. Deși trăim în era digitală, când majoritatea pozelor sunt depozitate în albume online, ori în cloud, există oameni care țin la poza pe suport din hârtie. Astfel, depozitarea lor corectă este imperios necesară.
  2. Mobila – multă lume s-a gândit la un moment dat să mute vechea mobilă în pod. Nu au donat-o , nu au aruncat-o, căci doar au dat bani pe ea. Nu le-a dat-o nimeni degeaba. Este vechea mentalitate lacomă a românului. Din păcate, mobila dusă în pod se strică dacă podul cu pricina nu este unul cu climă controlată. Și la cum se construiesc casele în România…
  3. Documentele – ai documente importante? Podul casei este ultimul loc în care ar trebui să le depozitezi. Mare atenție, acestea pot fi atacate de șoareci, mucegai, umiditate, pot să constituie chiar un hazard în caz de incendiu. Știm cu toții cum arde hârtia. De asemenea, este total nerecomandată să depozitați cărți în podul casei.

Acestea sunt cele mai des întâlnite 3 lucruri des depozitate în podul casei de către noi. Ar trebui așadar să încercăm să le găsim o altă locație în care să fie mult mai în siguranță.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here