Home Casă și Grădină Lucruri de care nu ar trebui să te atingi dacă locuiești la...

Lucruri de care nu ar trebui să te atingi dacă locuiești la casă

1326
0

Viața la casă are multe avantaje dar din păcate, sunt și câteva dezavantaje. Nu vom sta acum să facem o analiză a acestora, însă vom trece în revistă câteva lucruri de care nu ar trebui să te atingi niciodată atunci când locuiești la casă. Sunt idei destul de logice după cum veți putea vedea.

Lucruri de care nu ar trebui să te atingi dacă locuiești la casă

  1. Mucegaiul – și nu mă refer la un pic de mucegai apărut pe la bucătărie sau pe la baie, prin zonele în care este normal să apară din pricina umidității. Este vorba despre poduri, beciuri, camere întregi unde eliminarea acestuia ar fi o mare problemă. Cel mai bine ar fi să chemați o echipă specializată în asemenea lucrări, care va veni și cu o soluție de prevenire pe viitor.
  2. Canalizarea – atunci când locuiești la casă, ai foarte multă canalizare în posesie, canalizare care se poate înfunda. Atunci când se întâmplă treaba asta, ar fi bine să chemi un instalator specializat în rezolvarea problemelor de canalizare. Va fi dificil să desfunzi o canalizare mai ales dacă traseul până la scurgerea din stradă este unul destul de lung.
  3. Adițiile și anexele – știu că la noi se construiește mult și fără niciun fel de plan. Noi, românii, suntem porniți pe ideea „E curtea mea fac ce vreau cu ea”. Ideea este că atunci când vrei să construiești o anexă, sau mai grav, o adiție la casă, trebuie să obții autorizație și să întocmești un proiect. Nu e bine să le faci de capul tău chiar dacă ai impresia că te pricepi.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here