Da, știu că sună incredibil, dar și bărbații pot refuza sexul, nu doar femeile. Se întâmplă mai rar, evident, dar se întâmplă. Haideți să trecem în revistă cele mai importante 6 motive din cauza cărora bărbații pot refuza activitatea sexuală. Veți vedea că sunt motive destul de logice, destul de simplu de înțeles de toată lumea.

6 situații în care bărbații pot refuza sexul

  • Atunci când au o boală – deși mulți bărbați nu sunt foarte responsabili, există și unii care atunci când au o boală cu transmitere sexuală, refuză contactul. Așa ar trebui să facă toți cei care poartă boli transmisibile.
  • Atunci când suferă de depresie – depresia este boala secolului în care trăim. Și ea nu ține cont de sexul individului. Este o afecțiune atât de gravă încât poate să suprime nevoia sau chiar dorința de a face sex.
  • Au intrat la andropauză – se întâmplă după vârsta de 40 de ani. Bărbații ca și femeile, încep să aibă mai puțin interes pentru sex. Se întâmplă în cazul bărbaților din pricina nivelului scăzut de testosteron.
  • Când au disfuncții sexuale – bărbații care nu au încredere în organul sexual pot să refuze contactul sexual. Efectiv nu doresc să se facă de râs în fața unei femei. Este o chestiune de orgoliu, ca și atunci când o au mică.
  • Atunci când sunt stresați – adevărul este că atunci când ești stresat, numai chef de sex nu mai ai. Este valabil și pentru femei, nu doar pentru bărbați. Stresul la locul de muncă poate să fie de vină de multe ori.
  • Atunci când sunt epuizați – din punct de vedere fizic evident. Sunt situații în care bărbații muncesc mult, ori trag pe la sală peste limite și devin astfel extenuați. Aviz femeilor geloase degeaba.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here