Chiar dacă multora dintre noi nu ne place să recunoaștem, nu avem o viață sexuală care să se ridice la înălțimea așteptărilor. Nu este ceva anormal. O viață sexuală de top nu au nici măcar actorii de filme pentru adulți. Cu toate acestea, viața sexuală poate fi îmbunătățită dacă se urmează câțiva pași simpli, câteva sfaturi elementare, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Din contră, rezultatele vor fi vizibile de pe o zi pe alta chiar.

7 metode/sfaturi de a-ți îmbunătăți viața sexuală într-o singură zi

  1. Faceți din sex o prioritate, cea mai importantă prioritate. Este un sfat care se aplică în special cuplurilor de căsătoriți care au și copii. Acesta este cazul în care sexul se neglijează cel mai mult, într-un cuplu de căsătoriți + copil se simte cel mai tare lipsa unei vieți sexuale sănătoase, performante.
  2. Sărutați-vă cu hainele pe voi. Este un sfat aplicabil de asemenea celor care au la bază o relație de foarte lungă durată. Acest „exercițiu” o să vă aducă aminte de vremurile când v-ați cunoscut, de vremurile când nu săreați la sex după doar 3 secunde de sărutat. Ar fi bine să încercați 10 minute de sărutat îmbrăcați.
  3. Închideți telefoanele. Va fi un exercițiu interesant. Într-o duminică de exemplu. Stați departe de rețelele de socializare, de accesul la forme sau la site-uri XXX. Deconectarea de mediul online va crește apetitul și performanța sexuală. De asemenea, mai puțin timp petrecut cu nasul în telefon = mai mult timp pentru voi.
  4. Reorganizați dormitorul. Lumânări parfumate, un cearșaf nou nouț, totul ordinat în jur în special pentru cei care au copii (știm că-și lasă jucăriile peste tot prin casă, inclusiv în dormitorul părinților). Un dormitor curat, parfumat, plin de romantism este perfect pentru cei care doresc o viață sexuală mai calitativă.
  5. Nu respingeți partenerul. Desigur, se întâmplă să existe și zile din acelea în care unul dintre voi să nu aibă chef de sex. Aici este cheia, nu trebuie să vă respingeți partenerul. Dacă voi aveți o zi proastă nu trebuie să o faceți proastă și pentru alții. Nu fiți egoiști, în plus, sexul e fain indiferent dacă ai chef sau nu de el.
  6. Încercați scenarii noi. Poziții noi, metode noi de a începe actul sexual. De cele mai multe ori, rutina este dușmanul de moarte al pasiunii. Aceleași poziții, același timp petrecut în pat, aceeași oră a zilei pentru sex… Schimbați puțin scenariul și veți vedea că viața sexuală va primi un upgrade destul de important, rapid.
  7. Cumpărați jucării. Mă refer evident la jucării sexuale. Cădeți de acord asupra alegerii, mai mult ca sigur multe dintre ele vă vor ajuta să vă îmbunătățiți performanțele sexuale. În plus, va fi o experiență nouă bifată în relația de cuplu. Nu trebuie să vă fie rușine sau ceva de genul, se pot cumpăra discret online.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here