Home Diverse 5 motive pentru care ar trebui sa iti inscrii copilul la cursuri...

5 motive pentru care ar trebui sa iti inscrii copilul la cursuri de engleza

688
0
cursuri de engleza

Engleza este o limba folosita in extrem de multe situatii si institutii, iar majoritatea persoanelor stiu cat este de importanta invatarea sa. Pentru ca cea mai buna perioada in care o persoana asimileaza informatiile lor este copilaria, stewart school explica cele mai importante motive pentru care copiii ar trebui sa urmeze cursuri de limba engleza inca de la cele mai fragede varste.

Un curs engleza copii ii ajuta pe cei mici sa depaseasca frontierele

Atunci cand cel mic participa la un curs engleza copii va invata suficient de mult incat sa se poata intelege cu vorbitorii nativi de engleza. In plus, acesti copii vor avea deja bazele pentru a invata mai usor si mai rapid limba engleza ulterior, astfel incat sa o cunoasca perfect.

Engleza faciliteaza comunicarea in intreaga lume

Engleza este o limba internationala, care face posibila comunicarea in aproape toate colturile de pe planeta. Atunci cand copilul invata cu profesori nativi limba engleza, ei vor cunoaste toate regulile, atat in ceea ce priveste modul de comunicare, cat si in ceea ce priveste pronuntia. Invatand limba engleza corect, copiii deveniti adulti vor putea comunica eficient cu oricine, indiferent de nationalitate.

Limba engleza deschide noi orizonturi in cariera

Avantajele invatarii limbii engleze se vor putea observa in special in cariera, pentru ca aceasta limba deschide drumul catre numeroase oportunitati. In plus, cu ajutorul limbii engleze pot fi deschise afaceri in tari precum SUA, Africa de Sud, Canada, Noua Zeelanda sau Australia. Engleza este o limba indo-europeana cu influenta germanica, iar 70% provine din limba normanda si franceza. Prin urmare, atunci cand copilul invata engleza ii va fi usor sa invete si franceza, dar si germana.

Limba engleza este un limbaj universal

In lume exista un total de 379 de milioane de persoane a caror limba materna este engleza si 1,132 miliarde de vorbitori de limba engleza ca a doua limba. In afara Statelor Unite ale Americii si a Marii Britanii, limba engleza este considerata oficiala si in alte tari.

In mare parte, tarile vorbitoare de limba engleza sunt cele care au fost colonizate de fostul Imperiu Britanic, atunci cand Marea Britanie era prima putere mondiala, adica in secolul al XIX-lea si pana la inceputul Primului Razboi Mondial in 1914. In prezent, aceste state sunt cei 53 de semnatari ai Commonwealth-ului, act care precizeaza ca fostele tari colonizate au devenit state libere si egale, suverane, dar partenere ale Regatului Unit.

Limba engleza este o limba influenta

In prezent, engleza este una dintre cele 24 de limbi oficiale ale Uniunii Europene. La nivel global si prin numarul sau de vorbitori, este a treia limba cea mai vorbita din lume, dupa spaniola si mandarina. La Organizatia Natiunilor Unite (ONU), engleza este considerata limba de lucru. Treptat, engleza a inlocuit franceza, mai ales cand Anglia s-a dezvoltat economic, fiind un pionier al Revolutiei Industriale in secolul al XVIII-lea.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here