Îngrijirea pielii este esențială pentru obținerea unui ten sănătos și luminos. Ești copleșit de o mulțime de produse cu eticheta de anti-aging, anti-acnee, hidratare, luminozitate, fermitate etc care îți promit pielea mult visată. Însă pentru a face alegerile potrivite trebuie să fie mai multă educație și informație accesibilă.

De la produse alimentare, vitamine, medicamente până la produse de skincare, tot ce folosești are un impact major asupra organismului tău.

Informația este la îndemâna tuturor, trebuie doar să știi unde și ce să cauți. Termenul de skincare cuprinde o mulțime de noțiuni, include puțină anatomie, puțină chimie și nu în ultimul rând o vedere clară asupra ingredientelor din produsele pe care le alegi.

Pentru a înțelege importanța îngrijirii pielii și ce înseamnă o piele sănătoasă, întâi de toate trebuie să întelegi puțin cum funcționează pielea și mai ales cum funcționează pielea ta. Este important să-ți cunoști tipul pielii, tolerabilitatea ei și nu în ultimul rând să recunoști semnele prin care încearcă să-ți arate că nu acceptă anumite produse. Toate aceste lucruri te ajută să alegi ingredientele potrivite pentru tine, să știi când un produs este tolerat sau nu și să ai o rutină de îngrijire care poate să-ți ofere numai beneficii.

De aceea este important să-ți alegi surse reale de informații în privința skincare-ului. About Skin este un blog care abordează SkinCare la un nivel mai educational și științific. Unde poți învăța ce este mai bun pentru tine și de ce funcționează cum funcționează.

Fiecare ingredient are propria poveste, de la locul de unde provine, roluri, beneficii pâna la ce tip de ten se poate bucura de magia lui. De aceea este bine (atât pentru tine cât și pentru pielea ta) să ai câteva cunoștințe despre ingredientele pe care le folosești sau ai vrea să le încerci. Este un tărâm nelimitat cu o mulțime de oportunitați, trust me!

 

Love your skiN!

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here