Home Diverse Mutările profesionale – un serviciu pe val în plină pandemie

Mutările profesionale – un serviciu pe val în plină pandemie

691
0

Pandemia nu a fost o problemă pentru cei care au dorit să se mute în 2020 și nici acum nu este, în 2021. Planurile de viitor ale oamenilor nu pot fi puse în stand by cu una cu două. Viața merge mai departe indiferent de restricții, indiferent de problemele care apar inopinat în societate.

Dacă oamenii și-au continuat viața în pandemie, și serviciile care au fost strâns legate de viața de zi cu zi a omului, au evoluat. Unul dintre aceste servicii se referă la cel de mutări mobilă. În ultimii ani acest tip de serviciu a fost din ce în ce mai căutat, pe măsură ce tot mai mulți indivizi au văzut pe propria piele ce înseamnă efectiv să cari mobilă pe scări. Astfel, serviciile de mutări mobilă au evoluat și s-au răspândit, dacă în trecut erau prezente doar la București, astăzi putem apela cu încredere la servicii de mutări mobilă Pitești, Brașov, Iași, Timișoara sau chiar Constanța.

3 motive pentru care serviciile de mutări profesionale au prins atât de bine

În primul rând, serviciile de mutări mobilă Pitești te scutesc de multă bătaie de cap, de nevoia de a mai chema prieteni, rude, amici să te ajute. Știm cu toții cum încep să se fofileze prietenii atunci când ai nevoie de ei cu adevărat, pentru niște munci destul de dificile. Din moment ce plătești pentru un serviciu, din start nu mai ești nevoit să cauți prieteni dornici să te ajute la mutat.

În al doilea rând, nu mai zaci lat o săptămână după ce ai cărat mobila pe scări de două ori: o dată de la vechea locație la camion, o dată de la camion la noua locație. Cine a trecut printr-o mutare știe cam câte zile a zăcut lat la pat după eveniment. Evident, să zaci la pat din cauza faptului că te dor toate oasele este cea mai mică problemă care poate să apară, nu discutăm despre hernii sau fracturi.

În al treilea rând, dacă apelezi la un serviciu de mutări profesionale, la finalul mutării o să ai mobila intactă. Companii precum www.professionalmovers.ro au o vastă experiență pe piața din România și cunosc foarte bine cum să manipuleze, cum să ambaleze, cum să transporte mobila astfel încât să nu existe probleme. În cazul accidentelor în care mobila se deteriorează, există asigurări.

3 motive să apelezi la Professional Movers dacă te muți în Pitești

Spuneam mai devreme faptul că în plină pandemie companiile specializate în mutări mobilă s-au dezvoltat continuu. Una dintre aceste companii o găsim pe www.professionalmovers.ro și o putem găsi activă și în Pitești. Haideți să vedem care sunt cele mai importante 3 motive pentru care ar trebui să colaborați cu cei de la Professional Movers:

  1. Compania activează în România încă din 2008, are așadar 13 ani experiență. Faptul că firma este încă activă după atâta timp este dovada faptului că are o politică orientată spre client, are respect față de client și tratează fiecare client cu seriozitatea cuvenită. Vechimea pe piața din România a fost întotdeauna etalonul, dovada seriozității pentru o companie.
  2. Compania folosește asigurări. În momentul în care apare o problemă cu transportul mobilei, dacă ceva este deteriorat la destinație, vei fi despăgubit. Este un aspect foarte important de luat în calcul dacă deții mobilă scumpă, ori dacă mobila pe care dorești să o muți are o vechime foarte mare. Profesionalismul include întotdeauna asigurare.
  3. Vei fi servit cu promptitudine, operațiunea de mutare odată programată va fi dusă la bun sfârșit într-o perioadă de timp destul de scurtă. Nu vei sta cu casa încurcată cum se întâmplă atunci când te apuci să te muți cu prietenii, care pot să vină doar o oră sau două pe seară. Odată începută operațiunea de mutare, Professional Movers o termină rapid.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here