Home Diverse 4 motive să cumperi un brad de Crăciun artificial pentru afacerea ta

4 motive să cumperi un brad de Crăciun artificial pentru afacerea ta

974
0
brad de Crăciun artificial

Deși Crăciunul este încă departe, ideile pentru dezvoltarea afacerilor sunt oricând binevenite. Astăzi vom discuta despre câteva motive destul de importante pentru care ar trebui să cumperi un brad de Crăciun artificial și să-l instalezi între angajați și clienți, evident, nu acum în iulie, ci în „luna cadourilor”, respectiv decembrie.

4 motive să cumperi un brad de Crăciun artificial pentru afacerea ta

  1. Crești moralul angajaților și implicit productivitatea. Știm cu toții faptul că pentru poporul nostru, sărbătorile contează foarte mult. România este una dintre puținele țări din Uniunea Europeană în care tradițiile s-au păstrat cât de cât, pentru care marea sărbătoare a nașterii Domnului încă înseamnă foarte mult. Suntem un popor creștin iar spiritul Crăciunului ne crește tuturor moralul. Un moral foarte ridicat = productivitate sporită în câmpul muncii atunci când vine vorba despre angajați. Cu siguranță în companie va emana pozitivitatea în momentul în care angajații își vor face task-urile în preajma unor brazi de Crăciun de pe BraziCraciun.net.
  2. Întărești relația de prietenie dintre angajați. Împodobirea bradului reprezintă o acțiune la care toți angajații companiei pot să participe. Discutăm despre o acțiune în cadrul căreia interacționează cu toții, se cunosc mai bine, vorbesc unii cu alții lucruri pe care de obicei în timpul programului de lucru nu au vreme să le povestească. E foarte fain să cumperi un brad de Crăciun artificial și să-l dai angajaților să-l asambleze, să-l împodobească.
  3. Clienții pleacă mai fericiți de la tine. Dacă discutăm despre magazine sau despre afaceri care se bazează pe contact direct cu clientul, la sediu, cu siguranță prezența bradului de Crăciun în incintă oferă un plus de încredere, un plus de pozitivitate, chiar dacă este un brad de Crăciun artificial. După cum spuneam mai sus suntem un popor creștin, un popor care pune mare accent pe tradiții, pe sărbători, iar spiritul Crăciunului schimbă destul de mult oamenii în luna decembrie. Discutăm despre o emoție super pozitivă pe care cu toții dorim să o simțim în acea perioadă. Clientul întâmpinat cu simbolul Crăciunului este un client mai fericit.
  4. Un brad de Crăciun artificial nu costă o avere. Găsești online brazi artificiali ieftini, care sunt totuși de calitate. Este o investiție minimă pe care o vei face o singură dată. După cum bine știm, un brad de Crăciun artificial poate fi folosit chiar și 20 de ani dacă este bine întreținut, dacă utilizatorul are grijă de el. Cu o investiție minimă, reușești să aduci un maxim de pozitivitate atât în rândul angajaților, cât și în rândul clienților.

Un brad de Crăciun artificial, metoda perfectă pentru a face pe toată lumea fericită

Acestea sunt cele mai importante patru motive pentru care ar fi o idee destul de bună să cumperi un brad de Crăciun artificial pentru afacerea ta. Reușești dintr-un singur foc să crești moralul angajaților, să întărești relațiile dintre aceștia, reușești să faci clienții mai fericiți și toate acestea cu un cost destul de redus având în vederea prețurile brazilor din plastic. Acum, rămâne la aprecierea fiecăruia dacă dorește sau nu să facă o asemenea investiție.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here