În ultimii ani tot mai multe companii au renunțat la abonamentele de tip business și au îmbrățișat libertatea oferită de cartela PrePay. De ce au renunțat la abonamente? Ei bine, nu cred că este greu de intuit motivul principal, trebuie doar să aruncăm o privire pe paginile operatorilor de telefonie mobilă Orange, Vodafone sau Telekom la secțiunea „abonamente business” și să vedem ce prețuri sunt. Într-adevăr, abonamentele business au anumite avantaje care nu se regăsesc la cartela PrePay însă în realitate, poate nici 10% din business-uri nu ar avea nevoie de ele.

În plus, există foarte multe companii în România ale căror număr de personal fluctuează constant, acest lucru înseamnă abonamente plătite degeaba pentru niște telefoane care nu sunt folosite tot timpul. Orice antreprenor este interesat de optimizarea costurilor iar pentru firmele cu personal numeros, abonamentele business sunt un cost enorm.

Spuneam mai devreme faptul că migrarea spre zona PrePay a mediului de business a adus în prim plan o oarecare libertate. Este libertatea de a nu mai depinde de cineva. Indiferent că discutăm despre abonament sau cartelă, niciuna nu funcționează fără credit însă în mentalitatea de business din România, orice abonament devine o grijă în plus pentru că odată semnat, acesta trebuie dus la capăt un an sau poate chiar doi. Abonamentele sunt o povară psihică suplimentară pentru niște antreprenori care trebuie să-și bată capul cu dezvoltarea afacerilor, nu cu facturile.

Cei de la re-incarcare.ro au observat acest trend al business-urilor care migrează în număr tot mai mare spre zona PrePay și au pus la cale un set de servicii pentru aceste companii: reîncărcare programată și reîncărcare cu plata la factură. Reîncărcarea programată este un serviciu simplu prin intermediul căruia, antreprenorii se asigură de faptul că este evitată situația în care creditul sau opțiunile existente pe telefoane expiră, iar telefoanele ar deveni nefuncționale. Reîncărcarea cu plata la factură este de asemenea un serviciu business oferit partenerilor de către re-incarcare.ro.

Ce alte avantaje mai aduce în prim plan o colaborare cu cei de la re-incarcare.ro pentru companiile care au nevoie de reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom lună de lună? Ei bine, pe lângă costurile mult mai mici față de abonamentele business, mai trebuie scos în evidență faptul că prin intermediul acestui portal se pot încărca mai multe cartele PrePay simultan. Această funcție rezultă într-o economie de timp foarte valoroasă pentru cei care se ocupă cu managementul unei companii. Este o funcție foarte utilă în 2023 când timpul este mai mult decât prețios.

Re-încărcare.ro nu percepe taxe suplimentare, comisioane sau dobânzi pentru serviciile prestate și astfel devine un serviciu GRATUIT pentru parteneri. Valorile în euro ale creditelor pentru telefonia mobilă sunt stabilite de către operatorii de telefonie mobilă. Cursul de schimb EURO/LEU este stabilit de asemenea de operatorii de telefonie mobilă. Practic se poate externaliza reîncărcarea cartelelor SIM lună de lună către re-incarcare.ro fără niciun cost suplimentar.

Serviciile oferite de re-încărcare.ro sunt disponibile non stop pentru persoane fizice, însă pentru clienții business care doresc să depună comenzi pe bază de tabel, acest lucru este posibil doar între orele 08:00 și 24:00, de luni până duminică. Este oricum mai mult decât suficient, important este faptul că se lucrează și în weekend și astfel, nu există posibilitatea ca o companie să rămână fără credit sau minute pe PrePay în această perioadă.

Cel mai important lucru este faptul că există asistență la plasarea optimă a comenzilor, după cum spuneam mai sus există posibilitatea să lași în sarcina re-încărcare.ro întreaga operațiune pe termen nedeterminat, însă dacă vrei să te ocupi personal, trebuie să știi că vei avea cu tine să discuți, cu cine să te înțelegi, lucru tot mai rar întâlnit în ziua de azi în sfera afacerilor automatizate până la Dumnezeu și înapoi. Cel mai important este faptul că o să ai de-a face cu un partener serios, care va fi acolo la nevoie și care te va ajuta dacă cumva nu înțelegi anumite aspecte ale colaborării.

Re-încărcare.ro a luat naștere în 2013, iar faptul că a reușit să rămână pe o piață atât de dificilă precum cea din România scoate în evidență nu doar perseverența în prestarea serviciilor de calitate, dar mai ales respectul față de client.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here