Home Casă și Grădină CAT COSTA O STATIE DEDURIZARE PENTRU CASA – MERITA INVESTITIA?

CAT COSTA O STATIE DEDURIZARE PENTRU CASA – MERITA INVESTITIA?

403
0

Apa dură poate să facă multe pagube, atât asupra stării noastre de sănătate cât și asupra electrocasnicelor care folosesc apa de la rețea pentru buna funcționare. Sănătatea noastră este pusă în pericol de apa dură pe mai multe paliere, pornind de la celebrele pietre la rinichi și terminând cu agravarea dermatitei, în timp ce electrocasnicele noastre sunt amenințate de depunerile de calcar care le pot efectiv pune pe butuci. Cred că nimeni nu-și dorește să-și vadă aspiratorul pe bază de apă, ori espressorul scump răpus de apa dură și foarte dură.

În ultimii ani au început să-și facă apariția pe meleagurile românești dedurizatoarele, o soluție modernă și super inteligentă prin care se poate transforma apa dură în apă moale. Problema cu aceste aparate este că sunt destul de scumpe și din păcate, atunci când vine vorba despre investiții mai mari, noi românii cam stăm pe gânduri. O stație dedurizare pentru casă poate să depășească și 10.000 de lei însă dacă stăm să analizăm beneficiile unui asemenea aparat sunt convins că mulți dintre voi veți considera că nu este chiar un preț exagerat pentru modul cum lucrează.

DEDURIZATOR APA KINETICO PREMIER COMPACT

Această stație dedurizare pentru casă costă în acest moment 8640 RON și poate fi achiziționată de pe topwater.ro. Vom vedea în cele ce urmează de ce acest dedurizator costă atât de mult iar la final vă veți convinge de faptul că în realitate, este destul de ieftin în comparație cu beneficiile sale, în comparație cu avantajele pe care le are.

În primul rând, trebuie să spunem că este un dedurizator non electric, asta înseamnă că funcționează 100% chimic și mecanic, nu necesită racordarea la rețeaua de energie electrică a casei. Este un avantaj destul de mare întrucât avem în prim plan un echipament care funcționează în regim „stand alone”, independent de ce se întâmplă în jurul lui.

Faptul că nu deține componente electronice îl transformă într-un dedurizator foarte fiabil pentru care producătorul oferă o garanție de 10 ani. Vă dați seama că nu ar fi nimeni nebun să ofere atâta garanție dacă s-ar defecta în timp. Producătorul știe foarte bine ce fel de produs a scos pe piață și are încredere deplină în el.

Sistemul are următoarele dimensiuni: 468mm x 219mm x 498 mm. Este perfect pentru spațiile mici, poate fi montat foarte simplu sub chiuvetă sau într-un loc micuț în care să nu încurce pe nimeni, în care să nu strice aspectul încăperii pentru că în realitate, oamenii sunt foarte atenți și la aspectul fizic al aparatelor pe care le aduc în casă.

Dedurizatorul KINETICO PREMIER COMPACT este recomandat caselor care au peste 4 băi, adică locuințelor de mari dimensiuni și aici trebuie să vedem foarte clar faptul că o stație dedurizare apă pentru casă nu costă mult comparativ cu beneficiile pe care le are. O locuință care are peste 4 băi nu este cu siguranță una ieftină.

Desigur, dedurizatoarele de capacitate mai mică sunt mult mai ieftine, se pot cumpăra și cu 2000 RON și sunt adaptate pentru a servi cerințelor caselor mai mici, cu 1-2 băi maxim. De exemplu acest dedurizator pe care unii superficiali îl consideră scump la 8640 RON are un debit maxim de apă de 33.3 litri pe minut, ceea ce este uriaș.

Acum, ca să răspundem la întrebarea din titlu, dacă merită sau nu investiția…

Orice investiție în protecția sănătății trebuie făcută. Orice investiție în protecția electrocasnicelor pe care am dat bani, trebuie făcută. Trăim vremuri în care, din păcate, nu ne mai putem pune bază în municipalitate, să ne servească servicii de calitate și suntem oarecum obligați să facem noi investițiile necesare. În străinătate o stație dedurizare apă pentru casă nu mai este demult un moft, oamenii investesc în ea fără să mai stea pe gânduri.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here