Despărțirile sunt din păcate cele mai dureroase evenimente pe care le putem trăi noi ca oameni în momentul în care ajungem să iubim pe cineva. Din păcate nu există un manual care să conțină pașii elementari care să te ajute să treci mai ușor peste o despărțire, însă există un singur sfat care cu siguranță vă va ajuta să treceți mai repede peste un asemenea eveniment destul de tragic.

Distragerea atenției – acesta este singurul sfat care vă va ajuta. Cel mai simplu este să-ți distragi atenția punându-ți în valoare pasiuni existente sau chiar demult uitate, pe care nu le mai abordaseși de multă vreme. Atât timp cât creierul este ocupat, acesta nu are timp să se gândească la alte lucruri dureroase.

Este un fel de antrenament pe care trebuie să-l faci zilnic aproape non stop pentru o perioadă mai scurtă sau mai lungă de timp. Distragerea atenției prin abordarea diverselor pasiuni trebuie să vină la pachet și cu foarte multă mișcare, intensă. Nu trebuie să mergi neapărat la sală întrucât în aceste momente simți nevoia de singurătate, însă există locuri în fiecare oraș în care se poate merge la alergat.

Alergatul este foarte important în această perioadă dificilă întrucât oxigenează creierul și te ajută să gândești mai limpede. O minte limpezită vede viața altfel indiferent de greutăți.

Și să nu uităm de Dumnezeu, de credință, de muzica de slavă pe care ar trebui să o ascultăm mereu, nu doar atunci când ne este greu. Cu ajutorul lui Dumnezeu cu siguranță vom reuși să trecem mai repede peste evenimentele neplăcute din viața noastră și vom reuși să ne revenim în timp record.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here