Home Editorial Rochii Scurte pentru Cununia Civilă și/sau Petrecerea de Nuntă –  Recomandările noastre

Rochii Scurte pentru Cununia Civilă și/sau Petrecerea de Nuntă –  Recomandările noastre

417
0

O dată-n viață te măriți. Cel puțin, asta sperăm pentru voi –  să vă fie bine împreună până la adânci bătrâneți. Prin urmare, unicitatea evenimentului trebuie sărbătorită și marcată ca atare. Iar rochia de mireasă este un element cheie al acestui eveniment din viața ta și din viața voastra de soț și șotie. Peste ani și ani, vă veți uita pe albumele foto sau la înregistrările video și, cu siguranță, vreți să o faceți cu drag.

Așadar, de ce să nu optezi pentru o rochie atipică, deosebită sau fabuloasă!? De ce să nu organizați un eveniment ceva mai diferit de cele ale prietenilor voștri, rudelor voastre?

Ce-ar fi să alegi pentru cununia civilă sau pentru petrecerea de seară din ziua nunții, ori, de ce nu, pentru ambele, o rochiță albă scurtă?

Rochiile de mireasă scurte și rochiile albe scurte pentru cununia civilă sunt un simbol al unicității evenimentului. În plus, transmit pe de-a-ntregul sau părți din personalitatea ta:  prestanță, curaj, libertate, creativitate, delicatețe și atitudine încrezătoare.

Recomandări de Rochii Scurte pentru Cununia Civilă 

Pentru căsătoria civilă, vă recomandăm modele de rochii de cununie de mai sus, de un rafinament desăvârșit. Poți opta pentru un model mai clasic sau mai îndrăzneț, în funcție de preferințe. Rochiile albe de cununie din imaginea de mai sus sunt realizate din materiale pline, – satin sau mătase și au tăieturi asimetrice care conferă dinamism ținutei. Aceste modele pun în evidență siluetele zvelte și personalitățile nonconformiste. Poți fi atât chic, cât și senzuală, în pas cu moda, dar și dincolo de tendințe, căci bunul-gust și rafinamentul nu se vor demoda niciodată.

Această rochie de cununie scurtă subliniază delicat formele corpului, aducând în prim-plan frumusețea naturală a purtătoarei. Această creație îmbină cu măiestrie tradiția și modernitatea. Dacă vei asorta rochița de cununie cu o pălărie pe măsură, vei adăuga un plus de mister și seducție apariției. Rafinamentul, dramatismul, îndrăzneala și eleganța atemporală sunt alte caracteristici ale acestei rochii de cununie unicat. Va fi o alegere memorabilă și distinctivă atât pentru tine și viitorul soț, cât și pentru invitați.

Mai multe modele de rochii de cununie scurte, destinate celor care doresc să strălucească și să se simtă feminine și seducătoare în ziua cea mare, poți găsi pe Vera-Sposa.ro.

Recomandări de Rochii de Mireasă Scurte 

Pentru opetrecerea de nuntă în aer liber, pe vreme bună, îți recomandăm modelele de rochii de mireasă scurte de la Vera Sposa. Vei găsi cu siguranță ceva pe placul tău! Rochiile scurte sunt moderne, senzuale, chic, sofisticate, glamour…

Chiar dacă nu ești o persoană nonconformistă, acest eveniment unic din viața ta merită o creație unică. O dată-n viață, cel puțin, îți poți permite să ieși în evidență și să impresionezi pe toată lumea.

Rochițele Vera Sposa nu sunt doar simple piese vestimentare, ci bijuterii de modă cu valoare sentimentală inestimabilă, marcând cu o eleganță desăvârșită intrarea mireselor în lumea nupțială.

Fiecare mireasă își dorește ca acea zi să fie specială și diferită, iar rochia de mireasă reprezintă expresia perfectă a unicității sale.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here