Cu toții am observat faptul că piața advertorialelor din România este o piață pentru advertoriale ieftine, care deși nu au o lungime de invidiat (maxim 350 de cuvinte), reușesc să aducă rezultate destul de bune în campaniile de link building, atâta vreme cât campania se bazează pe o analiză SEO foarte serioasă. Mută lume nesocotește analiza SEO, mulți dintre proprietarii de magazine online preferă să se ocupe singuri de această problemă și este o greșeală destul de mare, întrucât cuvintele cheie sunt baza în cadrul unei campanii de link building serioasă, de succes. Este foarte important ca această analiză să fie lăsată în seama celor care se pricep cu adevărat la așa ceva, chiar dacă asta înseamnă costuri extra.

Într-adevăr, de cele mai multe ori calitatea în content writing se leagă și de numărul de cuvinte pe care un advertorial le are, întrucât Google consideră că mult text înseamnă multă informație, însă în ultimii ani comportamentul Google s-a modificat puțin și s-a adaptat în funcție de comportamentul cititorului.

Astfel, astăzi un advertorial scurt, de maxim 350 de cuvinte poate fi la rândul lui considerat de calitate pentru că reușește să transmită informația necesară într-un format scurt care nu plictisește și, foarte important, aduce în prim plan informația corectă într-un timp foarte scurt iar cititorii sunt presați de timp

Astăzi oamenii nu mai au luxul de a pierde ore bune pe internet, să stea câte jumătate de ceas să citească un articol de peste 1000 – 1500 de cuvinte. Trăim în secolul vitezei și totul trebuie să se întâmple pe repede-înainte, oamenii pur și simplu nu mai au timp de petrecut atât de mult pe internet. Astfel, piața advertorialelor din România s-a mulat și ea pe tiparul cititorului iar astăzi cele mai bune, cele mai simple campanii de link building au succes și cu ajutorul unor advertoriale ieftine.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here