Home Casă și Grădină Un terariu cu plante cât un perete – inovația Touch Nature Design

Un terariu cu plante cât un perete – inovația Touch Nature Design

71
0

Ce-ai zice de un terariu cu o lungime și o înălțime care să acopere un perete întreg sau un terariu de mari dimensiuni pe post de perete despărțitor?

Touch Nature Design duce conceptul de “terariu cu plante” la un cu totul alt nivel. Echipa realizează la comandă terarii de mari dimensiuni, complet automatizate, în interiorul cărora cresc plante și flori tropicale. Practic, fiecare astfel de “perete decorativ” devine o adevărată grădină interioară cu influențe tropicale.

Sistemele automatizate mențin constant parametrii ideali pentru plante, inclusiv temperatura, umiditatea și luminozitatea. Tehnologia permite cultivarea unei game variate de plante exotice care, în mod obișnuit, nu ar supraviețui în interior.

Un astfel de terariu pe post de perete verde decorativ de interior sau pe post de perete verde despărțitor oferă un aspect vibrant și exotic spațiului și contribuie semnificativ la crearea unui mediu relaxant și productiv.

Este ideal pentru încăperi mari și open space-uri. Amplasat în locuințe sau birouri, un astfel de terariu tip perete decorativ scade nivelul de stres, crește productivitatea și starea de bine. Amplasat în muzee, grădini botanice/ zoologice sau școli, un astfel de terariu îndeplinește un triplu rol: estetic, educativ și relaxant.

 Transformă-ți spațiul într-o oază de relaxare cu terariile Touch Nature Design!

  • Echipa Touch Nature Design construiește de la A la Z terarii de mari dimensiuni, în interiorul cărora reproduc ecosisteme naturale în miniatură. Echipa se ocupă de tot: de la măsurători, proiectare, la asamblarea pereților din sticlă, selecția plantelor, solului, până la instalarea sistemelor automate de irigare și iluminare.
  • Proiectarea terariului se realizează în funcție de nevoile și preferințele tale, Touch Nature Design asigurându-se că “peretele verde” se integrează perfect în spațiul tău.
  • Ai parte de expertiza unei echipe din care fac parte: ingineri horticoli, floriști, instalatori, designeri de interior. Vei comunica cu o singură persoană, care va gestiona proiectul.
  • Touch Nature Design are o experiență de 5 ani în realizarea terariilor automatizate de mari dimensiuni. Pentru a vedea cu ochii tăi o parte din terariile realizate de Touch Nature Design, vizitează Reptiland București.

Terariile Touch Nature Design reprezintă o simbioză perfectă între tehnologie și natură, oferind o modalitate unică de a aborda problema deconectării de natură din mediile urbane.

Aceste terarii tech-fusion revoluționează conceptul de “perete verde interior”, oferind un colț de natură luxuriant și autonom, care înfrumusețează și îmbunătățește calitatea vieții.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here