Home Casă și Grădină La ce mai putem folosi ceapa prin casă?

La ce mai putem folosi ceapa prin casă?

583
0
ceapa

În afară de mâncare, ceapa mai poate fi folosită prin casă la diverse operațiuni pe care nu le credeai posibile. Am făcut și noi o listă cu aceste lucruri interesante la care este ceapa utilă. Nu uitați să lăsați un comentariu la finalul articolului, să spuneți dacă știați sau nu de aceste trucuri.

La ce mai putem folosi ceapa prin casă?

Eliminarea mirosului de vopsea – nu toată lumea își permite să cumpere vopsea pe apă sau poate cea are de vopsit nu se poate vopsi decât cu produse pe bază de diluant. Dacă ai vopsit prin casă ceva și vrei să scapi de miros, pune jumătate de ceapă într-o parte de cameră și cealaltă jumătate în cealaltă parte. Ceapa ba absorbi mirosurile neplăcute în doar câteva ore și casa ta nu va mai mirosi a vopsea.

Calmează durerea dacă te înțeapă albina – dacă te înțeapă vreo albină și începe să te usture locul cu pricina sau să te doară, taie o ceapă și pune-o pe locul cu pricina. Nu o să vindece nimic dar o să elimine senzația de iritare, adică durerea sau usturimea, ceea ce e suficient pentru mulți dintre noi.

Curăță grătarul de rugină – pune o jumătate de ceapă proaspăt tăiată într-o furculiță și freac-o bine de grătar. O să curețe destul de bine rugina dar și resturile de alimente care se întăresc și rămân de obicei pe grătar. Ar fi recomandat să dați drumul la grătar înainte ca să ardeți resturile de mâncare mai mari.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here